Emzik istemiyo nasıl yapayım ki alışmasın elini emmeye?
S sarı kızım🐇💛 Kayıtlı Üye Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 619 4 Kasım 2023 #1 Emzik istemiyo nasıl yapayım ki alışmasın elini emmeye?
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,565 Konum Malatya 4 Kasım 2023 #2 sarı kızım🐇💛' Alıntı: Emzik istemiyo nasıl yapayım ki alışmasın elini emmeye? Genişletmek için tıkla ... O refleks tüm bebeklerde oluyor engelleme uğraşsın canım bir süre sonra unutuyor
sarı kızım🐇💛' Alıntı: Emzik istemiyo nasıl yapayım ki alışmasın elini emmeye? Genişletmek için tıkla ... O refleks tüm bebeklerde oluyor engelleme uğraşsın canım bir süre sonra unutuyor
L leylam19 Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 873 4 Kasım 2023 #3 ÖzLemce33' Alıntı: O refleks tüm bebeklerde oluyor engelleme uğraşsın canım bir süre sonra unutuyor Genişletmek için tıkla ... Benimki 1 yaş 6 aylık hiç bişey yapamıyorum iki parmağını emiyor uyuyuncada öyle uyuyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Kasım 2023 ÖzLemce33' Alıntı: O refleks tüm bebeklerde oluyor engelleme uğraşsın canım bir süre sonra unutuyor Genişletmek için tıkla ... Unutmuyor canım aksine dahada bağlanıyor emizik almadı kızım ama 2 parmağı emiziyi aratmıyor
ÖzLemce33' Alıntı: O refleks tüm bebeklerde oluyor engelleme uğraşsın canım bir süre sonra unutuyor Genişletmek için tıkla ... Benimki 1 yaş 6 aylık hiç bişey yapamıyorum iki parmağını emiyor uyuyuncada öyle uyuyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Kasım 2023 ÖzLemce33' Alıntı: O refleks tüm bebeklerde oluyor engelleme uğraşsın canım bir süre sonra unutuyor Genişletmek için tıkla ... Unutmuyor canım aksine dahada bağlanıyor emizik almadı kızım ama 2 parmağı emiziyi aratmıyor
2 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 1,390 5 Kasım 2023 #4 sarı kızım🐇💛' Alıntı: Emzik istemiyo nasıl yapayım ki alışmasın elini emmeye? Genişletmek için tıkla ... Benimki yaptı ama yaptığında elini vurudum yavaşça artık yapmadı ama benimki 16 aylik
sarı kızım🐇💛' Alıntı: Emzik istemiyo nasıl yapayım ki alışmasın elini emmeye? Genişletmek için tıkla ... Benimki yaptı ama yaptığında elini vurudum yavaşça artık yapmadı ama benimki 16 aylik
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 5 Kasım 2023 #5 Benim oğlum emzik almadı surekli parmaklari ağzında
ebruakpinar0354 Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 1,746 5 Kasım 2023 #6 leylam19' Alıntı: Benimki 1 yaş 6 aylık hiç bişey yapamıyorum iki parmağını emiyor uyuyuncada öyle uyuyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Kasım 2023 Unutmuyor canım aksine dahada bağlanıyor emizik almadı kızım ama 2 parmağı emiziyi aratmıyor Genişletmek için tıkla ... Ablam senin bebekte dış çıkartıyor ondan dolayi parmakları ağzında dış mineleri kaşınıyor normal yani
leylam19' Alıntı: Benimki 1 yaş 6 aylık hiç bişey yapamıyorum iki parmağını emiyor uyuyuncada öyle uyuyor Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Kasım 2023 Unutmuyor canım aksine dahada bağlanıyor emizik almadı kızım ama 2 parmağı emiziyi aratmıyor Genişletmek için tıkla ... Ablam senin bebekte dış çıkartıyor ondan dolayi parmakları ağzında dış mineleri kaşınıyor normal yani
L leylam19 Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 873 5 Kasım 2023 #7 ebruakpinar0354' Alıntı: Ablam senin bebekte dış çıkartıyor ondan dolayi parmakları ağzında dış mineleri kaşınıyor normal yani Genişletmek için tıkla ... Canım maşallah benim kızın bütün dişleri çıktı diş yüzünden deyil bağımlısı olmuş Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Kasım 2023 leylam19' Alıntı: Canım maşallah benim kızın bütün dişleri çıktı diş yüzünden deyil bağımlısı olmuş Genişletmek için tıkla ... Daha 3 aylıktı üst dişi çıkıyordu hiç kimse inanmıyordu 1 yaşını geçtikten sonra hepsi çıkmıştı
ebruakpinar0354' Alıntı: Ablam senin bebekte dış çıkartıyor ondan dolayi parmakları ağzında dış mineleri kaşınıyor normal yani Genişletmek için tıkla ... Canım maşallah benim kızın bütün dişleri çıktı diş yüzünden deyil bağımlısı olmuş Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Kasım 2023 leylam19' Alıntı: Canım maşallah benim kızın bütün dişleri çıktı diş yüzünden deyil bağımlısı olmuş Genişletmek için tıkla ... Daha 3 aylıktı üst dişi çıkıyordu hiç kimse inanmıyordu 1 yaşını geçtikten sonra hepsi çıkmıştı
ebruakpinar0354 Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 1,746 5 Kasım 2023 #8 leylam19' Alıntı: Canım maşallah benim kızın bütün dişleri çıktı diş yüzünden deyil bağımlısı olmuş Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Kasım 2023 Daha 3 aylıktı üst dişi çıkıyordu hiç kimse inanmıyordu 1 yaşını geçtikten sonra hepsi çıkmıştı Genişletmek için tıkla ... Acı ojeler oluyor ondan sür tırnaklarına bırakır o zaman parmaklarını emmeyi dene ve gör ablam bırakacaktır emmeyi
leylam19' Alıntı: Canım maşallah benim kızın bütün dişleri çıktı diş yüzünden deyil bağımlısı olmuş Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Kasım 2023 Daha 3 aylıktı üst dişi çıkıyordu hiç kimse inanmıyordu 1 yaşını geçtikten sonra hepsi çıkmıştı Genişletmek için tıkla ... Acı ojeler oluyor ondan sür tırnaklarına bırakır o zaman parmaklarını emmeyi dene ve gör ablam bırakacaktır emmeyi
L leylam19 Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 873 5 Kasım 2023 #9 ebruakpinar0354' Alıntı: Acı ojeler oluyor ondan sür tırnaklarına bırakır o zaman parmaklarını emmeyi dene ve gör ablam bırakacaktır emmeyi Genişletmek için tıkla ... İyi Fikir teşekkür ederim canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Kasım 2023 ebruakpinar0354' Alıntı: Acı ojeler oluyor ondan sür tırnaklarına bırakır o zaman parmaklarını emmeyi dene ve gör ablam bırakacaktır emmeyi Genişletmek için tıkla ... Bebekler için öylemi bi zararı olmazmı sonuçta kimyasal deyilmi?
ebruakpinar0354' Alıntı: Acı ojeler oluyor ondan sür tırnaklarına bırakır o zaman parmaklarını emmeyi dene ve gör ablam bırakacaktır emmeyi Genişletmek için tıkla ... İyi Fikir teşekkür ederim canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Kasım 2023 ebruakpinar0354' Alıntı: Acı ojeler oluyor ondan sür tırnaklarına bırakır o zaman parmaklarını emmeyi dene ve gör ablam bırakacaktır emmeyi Genişletmek için tıkla ... Bebekler için öylemi bi zararı olmazmı sonuçta kimyasal deyilmi?
ebruakpinar0354 Kayıtlı Üye Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 1,746 5 Kasım 2023 #10 leylam19' Alıntı: İyi Fikir teşekkür ederim canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Kasım 2023 Bebekler için öylemi bi zararı olmazmı sonuçta kimyasal deyilmi? Genişletmek için tıkla ... Olmaz ablam onu yutamazki o tırnağına sürdün an kuruyacaktir zaten sadece azına parmaklarını her alinca acı bir tat verecektir
leylam19' Alıntı: İyi Fikir teşekkür ederim canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Kasım 2023 Bebekler için öylemi bi zararı olmazmı sonuçta kimyasal deyilmi? Genişletmek için tıkla ... Olmaz ablam onu yutamazki o tırnağına sürdün an kuruyacaktir zaten sadece azına parmaklarını her alinca acı bir tat verecektir