Ay ondan mıymış bu

2 gündür ben de çıldıracağım ya Annemlerde kalıyorum burası 3 katlı üste çıkıyoruz aşağı incem diyor, aşağı iniyoruz bahçe inicem diyor, iniyoruz yukarı çıkıcam diyor, her şeye ağlıyor bağırıyor

Arabaya binicem diye ağlıyor binince inicem diye ağlıyor, markete zor gidiyoruz normalde baka geze giderdi

Benimki de her şeyi gözümün içine baka baka kafama yere kedilere atıyor.Kedilere dokunma diye 40 kere söylüyorum yok inadına gidip hayvancıkları cimciriyor vuruyor bir şeyler atıyor yemek yedirmiyor yazık kediler can havliyle vurunca bi de onları kovalıyoruz onlarda şaşırdı iyice

Dün 12 buçukta meme diye uyandı 5 e kadar emdi ne uyudu ne emmeyi bıraktı artık 5te annemi uyandırdım dedim sinirden ellerim ayaklarım titriyor al biraz kadın 7ye kadar zor oyaladı sonra getirdi anneme bay bay deyip kapıyı kapatıyor emme diye bas bas bağırıyor

Memeyi gündüz öyle aramazdı 2 gündür inmiyor tepemden gece gündüz yara oldu her tarafım

Koşuyor sürekli düşüyor sağa sola salça oluyor, yerden alıp alıp ağzına götürüyor, yemek versem yemiyor gidip çamur yiyor kafasına sürüyor, kepçeyle bize atıyor aldım mı elinden bağırıyor katılana kadar ağlıyor

Bizim de her yeri morluk içinde ayak tırnaklarını görsen ayakkabı içinde durmaktan kırıldı hep sokaklardayız, çok geçmiş olsun her saniye de bakamıyoruz ki biz de insanız üzülme düşe kalka büyür dedikleri bu herhalde 🥹 Allah sabır versin ikimize de demek ki yapabileceğimiz bir şey yok anca geçsin diye bekleyeceğiz o zaman