Bizde yoklar başladı bile no diyor her şey no no bi de parmak sallıyor ısırmak istiyorum başta kızdırıyor sonra anniş maviş babiş ayy bebiişş diyor güya babası beni kızdırmış kendi değil yani öyle demek istiyor galiba bilmiyorumAh kuuzm ah bizim kayra da şu son 2 aydır öyle 2 yaş sendromu gümbür gümbür geldi bziim uyku düzenimizi bozmadı ama bizde oyunları fırlatma, sebepsiz ağlamalar, paylaşmayı unutma her şey benimciliklwr başladı. İstediği bir şeui yapmayınca ağlama moduna geçiyor inadına yapmıyorum sürekli onunla konuşuyorum ama yok . Normalde beni dinler eder şu son 2 gündür oda yok beni dinliyor ama cevap vermiyor bilerek. Parkta bile oyuncakları paylaşırdı o oynarken başlası dokununca direk anne anne diyor beraber oynayın diyorum tam onu ikna ediyorum başka çocuk geliyor kayraya vermeyınce buda öyle yapmaya başlıyor. Bakalım ne zaman geçecek bu huylar . Ben baktığımda atak dönemü 4 yaşına kadar sürüyor yazıyor bazı yerde 3 yşına kadar diyor bekliyoruz bakalım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ve hazırlıklı ol yakında her şeye yoğa vara her şeye hayır demeye başlayacak. Eve gidelim mi diyorum yol parka diyorum yok yemek diyorum yok uyuöa yok her şeye yok diyor. Evde çıldırıyoruz eşimle
hele ağladı mı her şeye yok diyor ağlarken kucağa gelip oda oda gezdirmemizi istiyor geçen şuana kadar hiç uyumadığı odasında uyumak istedi ilk başta bir ağlama krizi yaşadık ardından kucağıma geldi sonra odasında yatağını gösterdi orada beraber yatarken uyumuşuz düşün. Ara ara yerde yatıyor yapma diyorum yok sandalyede uyuyor
gidiyor ayra nın yanına yatıyor

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
O zorunlu tatil bile çok iyi gelir diye düşünmüyor değil biraz kafa dinlerim de işte analık bu uykusunda bile özlüyor insanYok ya çok haklısın çok zorlanıyorum ben de, sanki aldılar benim kızı bambaşka bi çocuk bıraktılarSen Bakırköy’e ben Manisa’ya artık bu bebişler bizi zorunlu tatile çıkaracak belli
Benim kardeşimde falan hiç görmedik böyle şeyler hep dua ederdim onun gibi bebeğim olsa diye ama kabul olmamış belli oldu
![]()