Sorum var Kizlaaar bu sabah YouTube'da bir haber gördüm sizinle de paylaşmak istedim 🥰🥰🧿🧿

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Kizlaaar bu sabah YouTube'da bir haber gördüm sizinle de paylaşmak istedim 🥰🥰🧿🧿 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,758 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlaaar bu sabah YouTube'da bir haber gördüm sizinle de paylaşmak istedim 🥰🥰🧿🧿
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Evet dün bende izledim mücize şeklinde hayata tutunmuş Allah ailesine bağışlamış cok şükür
Valla öyle maşallah yavrum büyümüş yani derler ya alacak nefesi olana bişey olmaz olmuyor cidden daha doğduğunda parmak kadarken simsiyah bir bebekken tutunmuş hayata da büyümüş 😍😍🤗🧿🧿

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank

Yaa kıyamam daha 23 haftalık ve tutunmuş hayata yavrum 🥰🥰🧿🥺🥺 Allah'ım hayatını hep güzel hayırlı ve mutlu eylesin hep sağlıklı olsun inşallah 🤲 gözlerim doldu yavruma ya 😍😍🥺
Evet canım bende gördüm 🥰 mucize olmuş gerçekten ♥️♥️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 15. Haftasındasınız.
Bebeğiniz Yaklaşık Elma Büyüklügünde.
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Rabbim ailesine bağışlasın 😍 Allah nasip ettikten sonra hiçbir engelin bi önemi olmuyor bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu varmış minik meleğin 😍

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank

Yaa kıyamam daha 23 haftalık ve tutunmuş hayata yavrum 🥰🥰🧿🥺🥺 Allah'ım hayatını hep güzel hayırlı ve mutlu eylesin hep sağlıklı olsun inşallah 🤲 gözlerim doldu yavruma ya 😍😍🥺
Maşallah yaaa 🥲 Rabbimin mucizesi işte yiyecek ekmeği varmış rabbim annesine babasına bağışlasın inşallah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Oy maşallah ya canı alanda rabbim verende.ol deyince oluyor işte . Allah'ım tüylerim diken diken oldu 🥺 yiyecek ekmeği varmış minik mucizenin

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah yaaa 🥲 Rabbimin mucizesi işte yiyecek ekmeği varmış rabbim annesine babasına bağışlasın inşallah
Valla öyle doğmuş büyümüş bide minnak bıdık nasıl güzel bir mucize 🤗🥰🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maşallah rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🤲
Amin inşallah insan izlerken duygulaniyor ve şükür ediyor gerçekten Rabbim çok büyük 🤲🥰🥰🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maşallah rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🤲
Amin inşallah insan izlerken duygulaniyor ve şükür ediyor gerçekten Rabbim çok büyük 🤲🥰🥰🤗
Oy maşallah ya canı alanda rabbim verende.ol deyince oluyor işte . Allah'ım tüylerim diken diken oldu 🥺 yiyecek ekmeği varmış minik mucizenin
Di mi izlerken gözlerim doldu yanımda olsa sarılmak istedim ona gelmişte büyümüş ya ufacık doğmuş nasıl büyük bir mucize 🥰🥰💜

Tüm sayfalar yüklendi.