Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maşallah allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah kızım olsaydı ismi asya duru olcaktı oğlum olcak emin aras koyucaz inşallah ikincide kız olur çok istiyorum kızım olmasını
Erkek olsaydı eşim hiç sevmediğim isimleri bulmuştu ay dedim erkek olursa yandim hiç içime sinmiyor ben ta baştan beri Asel koyucam diyordum yeğenimin oyuncak bebeğinin ismini bile Asel koymuştum önce sağlığı için sonrada kız olsun diye dua ettim eşim kız olursa karismicam demişti ve nasip kızım olucak
Ben isimlerin anlamlarından ziyade karakterleri olduğuna inanıyorum mesela tanıdığım bütün zeynepler ebrular ayşeler aynı huylara sahip oluyorlar tabi karakteristik bazı değişiklikler oluyor isim koyarken buna da dikkat edebilirsiniz
Erkek olsaydı eşim hiç sevmediğim isimleri bulmuştu ay dedim erkek olursa yandim hiç içime sinmiyor ben ta baştan beri Asel koyucam diyordum yeğenimin oyuncak bebeğinin ismini bile Asel koymuştum önce sağlığı için sonrada kız olsun diye dua ettim eşim kız olursa karismicam demişti ve nasip kızım olucak
Ben isimlerin anlamlarından ziyade karakterleri olduğuna inanıyorum mesela tanıdığım bütün zeynepler ebrular ayşeler aynı huylara sahip oluyorlar tabi karakteristik bazı değişiklikler oluyor isim koyarken buna da dikkat edebilirsiniz
Valla canim benim kızım olsaydı adını masal zumra koyacaktim öyle düşünmüştüm oğlum olacak nasip se nurettin alp olacak bir youtuber vardı internette kizina mira linda adını koymuştu anlamını bilmiyorum ama isim çok hoşuma gitmişti fikir olsun