Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlaarrr, son 3 ayınızda kaç kilo aldınız ben sonumu hiç hayırlı görmüyorum da 🙄
Canım 57yle hamile kaldım. 34 haftalıkken 75.8 olmuştum. Şimdi 36 haftalık hamileyim 73.3 kg indim. Alcagıma kilo vermeye başladım 1 haftada 2 kg verdim
Ben ilk 3 ay hiç almadım şuan 5 buçuk aylığım bende bugün tartıldım ,5 kiloya yakın almışım.. vallahi bende fazla almak istemiyorum yağlı yemekelrden uzak duruyorum bu aralar fazla yemek yemiş olabilirim yavaştan azaltıp sadece bebeğin kilo alacağı şekilde yemeği düşünüyorum
En sağlıklıdır aslında bu ara bende aynı kafadayım ama işte iştahta artış olunca bu sefer sürekli elim bişeyler gidiyo artık meyve kuruyemişe döncem bakalım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
7.ayın içerisindeyim 55 le hamile kaldım en son tartildigimda 63 dün canım bakalım ne kadar almışım evdede tartı yok dokdorda yada eczanede tartiliyorum
7. Ayın içindeyim bende canım 4 kilo aldım kiloyu takmıyorum bazen çok yiyorum bazende canım hiç istemiyor iştahsız oluyorum sende takma bosver doğumdan sonra yavaş yavaş verirsin
İlk 6 ayım bitti 7. Aydan gün aldık ben toplamda 11 kilo aldım. Herkes asıl kilo 6.aydan sonra alınıyor diyor. Kendimi tutamayıp absürt bi kiloyla doğuma girmekten korkuyorum
25+6olduk 51 kilo ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum yalnız deilsin. İlk kızımdada bulantı kusmalara rağmen toplam 23 kilo almıştım 1 senede incecik olmuştum boşver kilo alınıyo veriliyo sağlıklı olsunlarda
İlk 6 ayım bitti 7. Aydan gün aldık ben toplamda 11 kilo aldım. Herkes asıl kilo 6.aydan sonra alınıyor diyor. Kendimi tutamayıp absürt bi kiloyla doğuma girmekten korkuyorum
29+1 10 kilo aldım ama benim hiç bulantım falan olmadı ilk 3 ayda 2bucuk kilo falan almıştım şu an ideal yazıyor nette inşallah 15 kiloyu fazla geçmem doğuma kadar çok kilo alınıyomuş son aylar deniyo bende ondan çekiniyorum bakalım
25+6olduk 51 kilo ile hamile kaldım şuan 61 kiloyum yalnız deilsin. İlk kızımdada bulantı kusmalara rağmen toplam 23 kilo almıştım 1 senede incecik olmuştum boşver kilo alınıyo veriliyo sağlıklı olsunlarda
29+1 10 kilo aldım ama benim hiç bulantım falan olmadı ilk 3 ayda 2bucuk kilo falan almıştım şu an ideal yazıyor nette inşallah 15 kiloyu fazla geçmem doğuma kadar çok kilo alınıyomuş son aylar deniyo bende ondan çekiniyorum bakalım
10 kilo aldım canım 34 haftaligim dahada alırım ilkinde 14 kilo almıştım dogumdan sonra geri hamile kaldığım kiloma indim dikkat et tabiki ama çokta kafana takma derim
Son zamanlarda çok kilo alınıyor diyor ama bende tam tersi oldu canım. 1 haftada 2 kilo verdim. 57yle hamile kaldım 35 haftada 75 dim. Şimdi 36 haftalıgım 73 kg indim.
10 kilo aldım canım 34 haftaligim dahada alırım ilkinde 14 kilo almıştım dogumdan sonra geri hamile kaldığım kiloma indim dikkat et tabiki ama çokta kafana takma Derim
10 kilo aldım canım 34 haftaligim dahada alırım ilkinde 14 kilo almıştım dogumdan sonra geri hamile kaldığım kiloma indim dikkat et tabiki ama çokta kafana takma derim
Yine de gayet iyi. Bende de başta bulantı olmuştu çok hele sabahları asla bişey yiyemiyordum ama öğleden sonra o arayı kapayıyodum böyle böyle tam 26.haftam bitti 11 kiloyu gördüm. Zayıflamaya çalışmıyorum bebeğimin gelişiminde sıkıntı olur diye korkuyorum Allah korusun ama işte az yemekte elden gelmiyo. Artık Allaha emanet