Kızlar 32 haftlık hamileyim bu üç aylarda oruç tutuyorum bir zarar var mıdır bebege

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül çetin tarafından oluşturulan Kızlar 32 haftlık hamileyim bu üç aylarda oruç tutuyorum bir zarar var mıdır bebege başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,084 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar 32 haftlık hamileyim bu üç aylarda oruç tutuyorum bir zarar var mıdır bebege
Konbuyu başlatan Gül çetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kader emir

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 32 haftlık hamileyim bu üç aylarda oruç tutuyorum bir zarar var mıdır bebege
Canım öncelikle Allah kabul etsin ins. Tutma artık bence hamileyken oruç ilk 3 ay tutulabilir bebek kendi kendini beslediği için. 32 haftaliksin ve bebek senden besleniyor onun rıskını kesme bence. Bebek buyugudu için sen nasıl kötü olmuyirsun okadar saat aç kalmaya ben bı dışarı çıkıyor bayilicak gibi oluyorum ilk bulduğum yere oturup ne varsa yiyorum. Dikkat et kendine canım sonra tutarsın senin ve bebeğin sağlığı daha önemli

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Aynı haftadayız seninle cnm ilk hamileliğimde ramazan ayi tam yine bu haftalarıma denk gelmişti doktora sormustum senin kendi inancına kalmış ben tut demem tutmada demem dayanabiliyorsan tutabilirsin demişti ramazan-ı tüm tutmuştum oglum 3 kilo 260 grm dogmustu cokta saglikli dogdu sukurler olsun simdi covit geçirdim idrar yolu enfeksiyonum var bol su içmem gerekiyor anliycan saglik sorunlarimdan dolayi cesaret edemiyorum tutmaya dayanabilirmiyim onuda bilmiyorum ama benim fikrim dayanabiliyorsan tut canım rabbim tuttugun orucun yüzü suyu hurmetine belki salih bir evlat nasip edecek bilemeyiz

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm valla bende tutyirum iyi beslenirsen sıkıntı olmaz bir de üst üste tutma ara ara tut.bende ara ara tutyirum .. ramazan 🌙 nda da tutmayı düşünüyorum sahuru sıkı yaparım akşamlari da güzel beslenir orucumu tutcam .. Allah hepimize kuvvet versin cnm

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Canm Ben ilk bebeğimi oruç tutugum için kürtaj oldum anne rahminde susuz kalmış patolojiden öyle sonuç geldi ama yinede senin kararın
Vallah Allah afetsin kararım tutmaktı da arkadaşlar sağ olsun fikrimi değiştirdi birşey olsa içim acır dün yemek yedikten sonra afro girdi hareketleri şuan yol

Tüm sayfalar yüklendi.