Kızlar 34+5 bebeğim doğdu dua edin ağrım çok 😩😩😩

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esoşe tarafından oluşturulan Kızlar 34+5 bebeğim doğdu dua edin ağrım çok 😩😩😩 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,200 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar 34+5 bebeğim doğdu dua edin ağrım çok 😩😩😩
Konbuyu başlatan Esoşe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elifavsar

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar duanıza ihtiyacım var,bebeğim 34+5 erken doğdu biraz, acil sezeryana alındım sancılarım dinmeyince bugün çıktık hastaneden ,,çok şükür bebeğim iyi Allah hepinize hayırlı zamanında doğumlar nasip etsin inşallah🤲😩
Canımm allah bağışlasın bebişini. Bol bol emzir kuzunu süttün bol olsun inşallah ❤️

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar duanıza ihtiyacım var,bebeğim 34+5 erken doğdu biraz, acil sezeryana alındım sancılarım dinmeyince bugün çıktık hastaneden ,,çok şükür bebeğim iyi Allah hepinize hayırlı zamanında doğumlar nasip etsin inşallah🤲😩
Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah canım küçük doğmuş maşallah hemen çıkmışsınız yine küveze almadılar mı hiç bebeği?

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar duanıza ihtiyacım var,bebeğim 34+5 erken doğdu biraz, acil sezeryana alındım sancılarım dinmeyince bugün çıktık hastaneden ,,çok şükür bebeğim iyi Allah hepinize hayırlı zamanında doğumlar nasip etsin
Gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah duacınım❤️

Esoşe

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun bnmde sancılarım var bebek kaç kilo doğdu bi dorun oldu mu ciğer geliştirici kullanmışlarmıydı
2950 gr doğdu cnm bebeğim bir sorun olmadı ciğerleriyle ilgili bişey yapılmadı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canımm allah bağışlasın bebişini. Bol bol emzir kuzunu süttün bol olsun inşallah ❤️
Emziryorum cnm çok şükür emiyor oda inşallah böyle gider ☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Emziryorum cnm çok şükür emiyor oda inşallah böyle gider ☺️
Rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah canım küçük doğmuş maşallah hemen çıkmışsınız yine küveze almadılar mı hiç bebeği?
Kuveze almadılar bir sorun yok dediler , kontrolleri yapıldı , çabuk çıktık hastaneden çok hızlı bir süreç oldu bizim için Allah'a şükür herşey yolunda ama

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Hem gözünüz aydın hem gecmis olsun. ALLAH ANALI BABALI SAGSALIM BUYUMESINI nasip etsin Inşallah. Bende yakında dogum yapacam suan 34+4um,erken doğumdan çok korkuyorum ya koveze falan girerse diye, sağlık şartlarından sezeryan olmak zorundayım ondan da çok hemde çok fazla korkuyorum. Bana süreci anlatır mısınız nasil bor sey sezeryan
Bende acil sezaryen olmustum oglumda sezaryen olmaktan korkardım ama hic korktugum gibi olmadı tabi ilk ayaga kalkarken zorlanıyorsunuz ama baska hic bi aksılık zorluk yasamadım hatta ertesıgun eve cıktık agrı sızı vs hıcbısey yoktu rahattı yani ikinciye gebeyim o da sezaryen olcak mecbur bunyemden dolayı 😅

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Gözünaydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bebeğini sağlıkla büyüt inşallah

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲 fazla oturup kalkarken yatıp kalkarken dikkat et kendine fazla zorlanma yavaş yavaş hareket et🌹

Tüm sayfalar yüklendi.