Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varKızlar 4 gün önce doğum yaptım sezeryan narkoz yüzünden başım çatlıyor ne ypsam iyi gelir delircem
Doktor kahve önermisti kuzum 1 büyük fincan sert kahve yapiyordum basım ağrımaya başlayınca 2 3 yudum içiyordum hemen kesiliyordu. 3 gün sürdü zaten çok uzun sürmüyor. Bol bol su iç birde
Canım benimde 2 gün başladı 5. Güne kadar yatarken çok iyiydi kalkınca sanki basım tepemden çıkacak gibi ağrıyordu Hergün 2 fincan sade türk kahvesi ve bitter cikolata 2 kupa neskafe içtim öyle geçti çok şükür onları içince ağrı hafifliyordu 5. Gün tamamen geçti çok şükür
Canım sade nescafe filtre kahve içebilirsin. Ben normal dogum yaptım 26 gün önce doktorum yanına nescafe al demişti. Dogum sonrası hemen içmeye başladım. Sık sık da içtim. Sende ihmal etme canım.
Nescafe falan bilmemde türk kahvesi beni tekrar hayata döndürdü o ağrılar yüzünden kaç defa hastanelik oldum biri bana kahve iç dedi şekerli bı kahve içtim kendime geldim