Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar az, once duşa giricektim boyle hafif beyamsi bi sivi geldi dizime iki dizime kadar ama az geldi cok degil acaba suyum olabilirmi 38 hafta 2 günlüğüm boyle hafif bel agrimla kasiklarim agriyor
Suyun gelmiş büyük ihtimalle canım sızıntı şeklinde de gelebiliyor. Bence sancının biraz daha artmasını bekle öyle git hastaneye benim suyum birden boşaldığı halde 14 15 saat sonra doğdu ikiside bebeğin suyu hemen bitmiyor yani. Sancını evde çekmek daha iyi bence
Bekle ama çok şiddetlenirse bekleme birde suyu boşalınca bebek doğumu başlatacak zaten çok kuruda kalmasına müsaade etme evet evde sancı çekmek iyi ama kontrollü birşekilde bekleyinn hazır olsun herşeyin çantaları vs hastaneye gidecek ne varsa kapının ağzına koyun baktınki duramıyosun basın gidin direk o sancı vurduğunda alınacaklarla uğraşma birdaha
Bekle ama çok şiddetlenirse bekleme birde suyu boşalınca bebek doğumu başlatacak zaten çok kuruda kalmasına müsaade etme evet evde sancı çekmek iyi ama kontrollü birşekilde bekleyinn hazır olsun herşeyin çantaları vs hastaneye gidecek ne varsa kapının ağzına koyun baktınki duramıyosun basın gidin direk o sancı vurduğunda alınacaklarla uğraşma birdaha
Bu geçmiyor biraz kesiliyor sonra gene ayni sekil devam ediyor ayiptir soylemesi küçük abdesimi yaptığımda cok zorlanıyorum asaga cok baski oluyor o esnada
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi