Kizlar acil bakarmisiniz lütfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asdhvfhb tarafından oluşturulan Kizlar acil bakarmisiniz lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,440 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil bakarmisiniz lütfen
Konbuyu başlatan Asdhvfhb
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asdhvfhb

Asdhvfhb

Kayıtlı Üye
rank
Ne güzel bı genetik keşke bnm icnde geçerli olsa 😂bn doğum kilolarını zor veryrm ne yazikki şimdi fazla yiyemiyom bebek çıktımı kim tutar bni ye ye doymak bilmiyrum 😅
Allah'ım inşallah bende öyle olurum şöyle bı 60 ı göreyim başka bişi istemem 24 yaşıma girecem daha hayatımda hiç 43 ü görmedim tartıda kilo aldıkça seviniyorum doktor 11 haftada 3 kılo çok iyi dedi ama inşallah hep böyle gider

Esin(defnem)

Kayıtlı Üye
rank
Asla ama asla aldırmam o bana verilmiş rabbimin bı nimeti ama ne biliyim yani vallahi çok karışık kafam bu konuda
Kromozomal bi hastaligi çıksa bunun tedavisi yok canım boşuna canını siktiginla kalırsın Rabbim bilir en güzelini doktorun bu testin neden yapıldığını açıklamadı mi sana iyice bilseydin daha rahat karar verirdin ben ikiliyi de üçlüyü de yaptırmadım doktorum özürlü diye aldırmayı dusunmuyorsan gerek yok demisti detaylı ultrasona girdim bebeğin iç organlarına bakılıyor bı sikinti görülürse anne karnında tedavi edilebiliyor

Asdhvfhb

Kayıtlı Üye
rank
Kromozomal bi hastaligi çıksa bunun tedavisi yok canım boşuna canını siktiginla kalırsın Rabbim bilir en güzelini doktorun bu testin neden yapıldığını açıklamadı mi sana iyice bilseydin daha rahat karar verirdin ben ikiliyi de üçlüyü de yaptırmadım doktorum özürlü diye aldırmayı dusunmuyorsan gerek yok demisti detaylı ultrasona girdim bebeğin iç organlarına bakılıyor bı sikinti görülürse anne karnında tedavi edilebiliyor
Yok doktor açıkladı anlattı bende çok araştırdım zaten ama yaptırıp yaptırmamak çok kafamı karistiriyo aldirmayacagim kesin zaten ama yaptırsam da dert olucak bana yaptirmasamda gibi hissediyorum bakalım olmadı doktorla bir daha görüşeyim sonra karar vereyim

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Allah'ım inşallah bende öyle olurum şöyle bı 60 ı göreyim başka bişi istemem 24 yaşıma girecem daha hayatımda hiç 43 ü görmedim tartıda kilo aldıkça seviniyorum doktor 11 haftada 3 kılo çok iyi dedi ama inşallah hep böyle gider
İnsallh cnm😂😂Bnde 24 yaşımdayım cnm en son 17 yaşındayken 60 kiloydum dedgin gbi o kadar diyet yaptım inemedim 60 hamile klaamdan önceki kilom 78 di covid oldum 74 oldum iki aydır tartmamism kendimi tahminen 85 olmusm 33 haftaligim daha

Tüm sayfalar yüklendi.