Kizlar acil bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma034 tarafından oluşturulan Kizlar acil bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,636 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar acil bakarmisiniz
Konbuyu başlatan Fatma034
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Ecemmm

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben Eylül 1 hasta oldum 5 bittim tekrar Ekim 5 hasta oldum 9 bittim tekrar 9 kasim hasta oldm 15 bittim suann Aralık 21 hala hasta olmadm evliym bu ay 2 kere test yaptm bugünde yaptm negatif çıktı sizce neden adet gecikmem oldu çok duznliykrn neden böyle oldu Cock istiyorm 1 türlü olmuyor 1 senedir evliym offf durum çok moralimi bozuyo adet agrilarm var ama bı turlu olmadm
Erken gebelik testi yap birde bende normal yaptım hep negatifti birde bunu yapayım dedim çıkmıştı bende senin gibi çok kafaya takiyordum olmuyor bi sorun mu var bende birsey olabilir mi falan diye en sonunda amann ne olursa olsun yeter dedim bıraktım kafaya takmayı 1 aya hamile olduğumu öğrendim

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben Eylül 1 hasta oldum 5 bittim tekrar Ekim 5 hasta oldum 9 bittim tekrar 9 kasim hasta oldm 15 bittim suann Aralık 21 hala hasta olmadm evliym bu ay 2 kere test yaptm bugünde yaptm negatif çıktı sizce neden adet gecikmem oldu çok duznliykrn neden böyle oldu Cock istiyorm 1 türlü olmuyor 1 senedir evliym offf durum çok moralimi bozuyo adet agrilarm var ama bı turlu olmadm
Stres yapma kendine canım istersen yarın bir sağlık ocağında kan ver geç döllenme olmuş olabilir test e çıkmayıp kanda çıkabiliyor benim Ablam da da öyle oldu test e çıkmadı sağlık ocağında kan verdi o zaman öğrenmiş di Allah'ım gönlüne göre versin inşallah 🤲☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar