kızlar acil bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraaa🤍 tarafından oluşturulan kızlar acil bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,493 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kızlar acil bakın
Konbuyu başlatan Sümeyraaa🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
bebeğim aşırı derecede ağlıyor ne yaosam durmuyor ve iki gündür kakası çimen gibi yemyeşil ve sümüksü kıvamda ne olur bilenler yazsın
Kulsk ağrıyınca yeşil kakayı ilk kez duyuyorum.
Sümüksü kaka inek sütü alerjisi durumunda olabilir bebek aşırı huysuz olur acı acı ağlama atakları vs vardır yeşil kaka içinde ya tükettiğin besinlerin yeşil olması denilebilir veya üşütme olabilir. Meme veriyor ve sen üşüttüysen o yüzden de yeşile döbebilir 1 hafta süt ürünlerini kesmeyi dene bakalım bebeğinin ağlama krizlerinde azalma olacak mı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay daha minicikmiş bi doktora danış bence cnm bizimde başta yoktu sonradan çıktı alerji durumu kulaktan şüphe ediyorsan da doktora gidene kadar mutlaka başını kulaklarını kapalı tut Allahım şifa versin miniğine 🤗
Kuzu sizde hala devam ediyor mu? Urazın geçen ay yoğurdu açtı doktor ilk 1 hafta kabus gibiydi ama şuan maşallahı var

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kulsk ağrıyınca yeşil kakayı ilk kez duyuyorum.
Sümüksü kaka inek sütü alerjisi durumunda olabilir bebek aşırı huysuz olur acı acı ağlama atakları vs vardır yeşil kaka içinde ya tükettiğin besinlerin yeşil olması denilebilir veya üşütme olabilir. Meme veriyor ve sen üşüttüysen o yüzden de yeşile döbebilir 1 hafta süt ürünlerini kesmeyi dene bakalım bebeğinin ağlama krizlerinde azalma olacak mı

Kuzu sizde hala devam ediyor mu? Urazın geçen ay yoğurdu açtı doktor ilk 1 hafta kabus gibiydi ama şuan maşallahı var
bende öyle düşünüyorum artık süt ürünleri alerjisi vardır kestim yemeyi bakım değişiklik olcakmi

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah canım
amin çok sağol canım 😍😍

Bi prenses bi prens annes

Kayıtlı Üye
rank
bebeğim aşırı derecede ağlıyor ne yaosam durmuyor ve iki gündür kakası çimen gibi yemyeşil ve sümüksü kıvamda ne olur bilenler yazsın
Kulaklarına 2 3 damla sütünden yap canım belki kulakları ağrıyodur veya gazı vardır bi gaz masajı yap bebeğine youtubedeki masaj işe yarıyo

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kulaklarına 2 3 damla sütünden yap canım belki kulakları ağrıyodur veya gazı vardır bi gaz masajı yap bebeğine youtubedeki masaj işe yarıyo
gazı Yok çok şükür kulakları ağrıyor dokununca Çığlık atıyor resmen sütümü koydum hemen uyudu öyle saatlerce

Bi prenses bi prens annes

Kayıtlı Üye
rank
gazı Yok çok şükür kulakları ağrıyor dokununca Çığlık atıyor resmen sütümü koydum hemen uyudu öyle saatlerce

Sütünün iyi geldine sevindim canım geçmiş olsun kuzum ama bi doktora götürmeni tavsiye ederim kulakları tıkanmış olabilir gliserin diye bi damla veriyorlar iyi geliyo benim kızım da öyleydi

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
ay inanmıyorum gerçekten bu birkaç gündür aşırı süt ürünleri tüketiyorum olabilir mi

tmm cnmm çok teşekkür ederim 🥰

kulağı ağrıyor canım annemle kaynanamda kulağı ağrıyor dedi yeşil renkse eğer kakası sütümü kulağına koydum sustu şimdi uyudu

kulağı ağrıyor canım annemle kaynanamda kulağı ağrıyor dedi yeşil renkse eğer kakası sütümü kulağına koydum sustu şimdi uyudu

Yok kullanmıyor cnm
Canım bnm ilk kizimdada öyleydi kulak ağrısı vardı tuzu tavada ısıtıp çocuğun corabina katıp kulağına koyuyorum oda ağrıyı alıyor ya anne sütü sıkın yada öyle yapın diyorlardı çok geçmiş olsun bu arada

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Canım bnm ilk kizimdada öyleydi kulak ağrısı vardı tuzu tavada ısıtıp çocuğun corabina katıp kulağına koyuyorum oda ağrıyı alıyor ya anne sütü sıkın yada öyle yapın diyorlardı çok geçmiş olsun bu arada
cnm sütümü kulağına koydum diğerlerini bilmiyorum

Sütünün iyi geldine sevindim canım geçmiş olsun kuzum ama bi doktora götürmeni tavsiye ederim kulakları tıkanmış olabilir gliserin diye bi damla veriyorlar iyi geliyo benim kızım da öyleydi
bencede doğduğunda beri hastaneye gitmedik kontrole

Tüm sayfalar yüklendi.