Sorum var Kızlar acil bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Kızlar acil bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,230 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil bakın
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Elif Türkmen

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon ben hamileyken bende vardı su geliyordu bir parmak az bir şey bence suyum geldi sanıyordum doktora gidiyordum idrar yolları enfeksiyonu çıkıyordu geri dönüyorduk ve Daha sonrasında tuvalete gittiğimde geldiğini söyledim Doktorlar bana inanmadı zaten geceleyin de biraz gelmişti suyum test falan yaptılar yalan söylüyorsun dediler doktorlar 39 haftalık olduğum için direttim bu yoldaki ilçedeki bulunduğum Doktor karnın çok Gerilmiş dedi gerildiği için dedi Senin doğum başlamak üzere dedi direkt doğuma gittim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doktorlara kalsa bardaktan boşalınca ya su geleceğim işte öyle geleceğim iş benim hiç de öyle olmadı biraz geldi sonra bir daha hiç gelmedi daha sonra Hastaneye gittiğimde durup dururken gelmeye başladı yine sonra yine kesildi

Son düzenleme:

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon ben hamileyken bende vardı su geliyordu bir parmak az bir şey bence suyum geldi sanıyordum doktora gidiyordum idrar yolları enfeksiyonu çıkıyordu geri dönüyorduk ve Daha sonrasında tuvalete gittiğimde geldiğini söyledim Doktorlar bana inanmadı zaten geceleyin de biraz gelmişti suyum test falan yaptılar yalan söylüyorsun dediler doktorlar 39 haftalık olduğum için direttim bu yoldaki ilçedeki bulunduğum Doktor karnın çok Gerilmiş dedi gerildiği için dedi Senin doğum başlamak üzere dedi direkt doğuma gittim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doktorlara kalsa bardaktan boşalınca ya su geleceğim işte öyle geleceğim iş benim hiç de öyle olmadı biraz geldi sonra bir daha hiç gelmedi daha sonra Hastaneye gittiğimde durup dururken gelmeye başladı yine sonra yine kesildi
Heya ben şuan 11 haftaligim bana diyor sen diyor çok kanaman yok diyor oluk oluk mu geliyor diyor o kanama olmaz diyor dedim ama ağrım var dedim salak olmuş bu doktorlar valla ya

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun kuzum inşallah birşey olmaz Allah'ın izniyle doktor nededi @Rukiye27
Sağol cmm ya işte doktor taş dusurebilir sin dedi ilişki ye girme bir muhlet dedi Protestan yazdı birde enfeksiyon var dedi acilde cnm ama benim içim rahat etmedi şimdi abim hastanede çalışıyor sıra aldı tekrar gideceğim birde üroloji ye git dedi acaba çocuğa bir sıkıntı eder mi hala leke geliyor da cmm

Elif Türkmen

Kayıtlı Üye
rank
Heya ben şuan 11 haftaligim bana diyor sen diyor çok kanaman yok diyor oluk oluk mu geliyor diyor o kanama olmaz diyor dedim ama ağrım var dedim salak olmuş bu doktorlar valla ya
Sancin çok olur kasılma da normal bunlar insan zamanla alisiyor çünkü doğum için illa sancı olacak diye bir şey yok sen doğum son haftalar nts ve doktor kontrolü ihmal etme

Tüm sayfalar yüklendi.