Kızlar Acil yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervercan tarafından oluşturulan Kızlar Acil yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,977 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar Acil yardım
Konbuyu başlatan Mervercan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Çok şükür kanamam yok birtek o içimi rahatlatıyor. Beta hcg yükselmesinden doktor dış gebelik olamaz demişti ama işte uykudan uyandıracak derecede ağrı olması korkuttu açıkçası
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten 🌹❤️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Perikızı

Kayıtlı Üye
rank
5 haftalık gebeyim ve 2 gündür devam eden aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı var düşük olabilir mi ? Eşim görevde olduğu için doktora gidemiyorum.
Korkma canım benimde ilk beş hafta adet sancısı gıbı sancılarım vardı dinlenmeye özen goster elektirikli supurge VS agır işlerden uzak dur ilerleyen zamanlarda gececektie

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
5 haftalık gebeyim ve 2 gündür devam eden aşırı bel ağrısı ve kasık ağrısı var düşük olabilir mi ? Eşim görevde olduğu için doktora gidemiyorum.
Dikkat et kardeşim kanama durumu var mı takip et kendini ve yat dinlen yorma kendini en ufak bir ağır kaldırma. Ve geçmezse doktora eşini bekleme. İnşallah bir sorun sıkıntı yoktur ama için rahat eder strese girmezsin. Bizede yaz merak ederim ben inşallah iyisindir sıkıntı yoktur 🙏🙏🙏

Bende mesela şuan gebeyim sanırım ve daha çok erken büyük ihtimalle çünkü geçen hafta negatif çıkmıştı o derece ufak 😅 ve şuan biraz yorulayım kasıklarım ağrıyor bu ilk haftalarda oluyor kanama durumu yoksa pek risk yok ama tabi dikkat et kendine iş güç dursun bişey olmaz sen uzat ayakları dinlen 🤗🤗 olmazsa doktora gider içini rahatlatırsın 🤗🤗

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür kanamam yok birtek o içimi rahatlatıyor. Beta hcg yükselmesinden doktor dış gebelik olamaz demişti ama işte uykudan uyandıracak derecede ağrı olması korkuttu açıkçası

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten 🌹❤️
İlk hamileliğin se normal dir canım ben gece bile uykudan uyanıyor dum ağrıdan sancı dan düşük yapıyormuş gibi oluyordum çok şükür bir sıkıntı olmadan kurtulduk kızım ile ikimiz de sende sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲 rabbim gönlüne göre versin

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Canim hiç korkma sıkıntı yok normal bı durum bende yaşadım ilk haftalarda bebek rahme yerleştiği için ağrılar olabiliyor.. kanama yoksa endişelenme .. tabiki ağır işler yapma ağırlık taşıma kendini zorlama sadece bol bol dinlen .. eşin geldiği zamanda doktora gider bebeğin kesesi olusmus mu diye bakarsınız☺️☺️

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Hepinize teker teker çok teşekkür ederim kızlar bugün kontrole gittiğimde doktorda bu ağrıların normal olduğunu kanama olursa korkmam gerektiğini söyledi ❤️

İlk hamileliğin se normal dir canım ben gece bile uykudan uyanıyor dum ağrıdan sancı dan düşük yapıyormuş gibi oluyordum çok şükür bir sıkıntı olmadan kurtulduk kızım ile ikimiz de sende sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲 rabbim gönlüne göre versin
Evet ilk hamileliğim 🤭

Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hepinize teker teker çok teşekkür ederim kızlar bugün kontrole gittiğimde doktorda bu ağrıların normal olduğunu kanama olursa korkmam gerektiğini söyledi ❤️

Evet ilk hamileliğim 🤭
şükür canım Allah sağ salim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin .AMİN 🤲

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Tüm sayfalar yüklendi.