Sorum var Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 461 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Oğlum 2 ay 5 günlük ama arada hapsiriyor öksürüyor seside değişti ilaç kullanmadan nasl iyileştirebilirim dünde iki aylık aşısını vuruldu
Yapabileceğin tek şey dönüşümlü calpol vermek ve bol bol emzirmek canım...2 aylık bebeğe başka ilaç verilmiyor diye biliyorum çünkü emzirmek de boğazınj yumuşattığı için hem daha çok tahriş etmiyor hemde öksürüğü kesiyor sen olabildiğince emzirmeye çalış. Ayrtiyyteten senin sütünden ona gçer nane limon ve ballı süt iç kuzum Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah 🤲🏻

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Yapabileceğin tek şey dönüşümlü calpol vermek ve bol bol emzirmek canım...2 aylık bebeğe başka ilaç verilmiyor diye biliyorum çünkü emzirmek de boğazınj yumuşattığı için hem daha çok tahriş etmiyor hemde öksürüğü kesiyor sen olabildiğince emzirmeye çalış. Ayrtiyyteten senin sütünden ona gçer nane limon ve ballı süt iç kuzum Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah 🤲🏻
Amin canım benim çok teşekkür ederim 😘 Allah'm tüm çocuklarımızı hastaliklardan korusun 🤲🏻

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Oğlum 2 ay 5 günlük ama arada hapsiriyor öksürüyor seside değişti ilaç kullanmadan nasl iyileştirebilirim dünde iki aylık aşısını vuruldu
Geçmiş olsun canım muhtemelen üşütmüştur neden ilaç vermiyorsun ki iyi gelir

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim canım benim 😘 Çok huysuzlanirsa bir çay kaşığı calpol veriyorum ama onuda vermeye korkuyorum daha çok küçük iki oğlumda hasta yatıyor
Rica ederim kuzum
Ama günde 1 kere çay kaşığı calpol verebilirsin benim kızım da o aylarda ateşi filan olunca veriyordum tabi yine sen bilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.