Kızlar acil?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Zeynepfatih tarafından oluşturulan Kızlar acil? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,162 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar acil?
Konbuyu başlatan Zeynepfatih
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçe Gökçek 🤰

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Amin 2 senedir evliyim 2 bebek kaybettim hem çok mutluyum hem çok korkuyorum Allah bana ve tüm annelere birdaha o acıyı yaşatmasın inşallah 🤲😔
Amin kuzum sağ salim bebeğini kucağına al inşallah hiç sıkıntıya girme kötülüğü düşünerek kendine çağırma iyi düşün iyilik gelsin🙏🏻

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun 3 ay önce sezeryan oldum 32 haftalık bebeğimi kaybettim çok korkuyorum bunada bir şey olucak diye
Bende iki kere düşük yaptım o korku hiç geçmiyor doğana kadar böyle oluruz herhalde Allah sağlıkla nasip etsin bebislerimizi🤲

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun 3 ay önce sezeryan oldum 32 haftalık bebeğimi kaybettim çok korkuyorum bunada bir şey olucak diye
Çok üzüldüm canım neden kaybettin Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin kan sonucuna göre evet hamilelik var Allahım tamamına erdirsin insallah

Zeynepfatih

Kayıtlı Üye
rank
Kan tahlilini doktora göstermedinmi ben sağlıkocağında yaptırmıştım doktordan sonuç almıştım gebelik var demişti
Benim diğer hamileliğim de 128. 8 çıkmıştı sağlık ocağına sordum bana hamilelik yok dedi halbuki hamileydim bu değerde zaten hiç yok der o yüzden gitmedim

Tüm sayfalar yüklendi.