Sorum var Kızlar acil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ümmü Bayrı tarafından oluşturulan Kızlar acil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 407 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar acil
Konbuyu başlatan ümmü Bayrı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ümmü Bayrı

ümmü Bayrı

Kayıtlı Üye
rank
Doğumuma 3 hafta kaldı ve ben muhtemelen doğumumu Ankara Bilkent şehir Hastanesi'nde yapicam orda tek kişilik odalar var mı yani eşimin dogumdan sonra yanımda kalmasını istiyorum normal odalarda bir kaç kişi kaldığı için kadınlara özel olduğu için erkekleri almıyorlar yerini nasıl ayirtabiliyosun yada bunun için kimlerle iletişime geçiyoruz bilmediğim için soruyorum daha önce bu şekil doğum yapan biri varsa yardımcı olabilir mi ? 🌼

M

mervemfs

Guest
En fazla iki kişilik odalar oluyor zaten. Doktorundan rica edebilirsin veya dogum olacağı zaman kattaki hemşirelerden rica edebilirsin bos olursa verebilirler bazen dolu oluyor

U

Umayka

Guest
Ben ilk doğumumu orada yaptım eşim doğum anına kadar yanımda bekledi.
Sonra tek kişilik odada kaldım servise çıkınca
Öncelik zaten tek kişilik odalar oluyor eğer tek kişilik odalarda yer yoksa 2 kişilik odalara alınıyorsun onda da eşe izin yok ama genelde tek kişilik oda denk geliyormuş bende 2. Doğumumu orda yapmayı düşünüyorum umarım yine tek kişilik oda denk gelir.
Hastaneye gittiğiniz zaman doğumla ilgili kimle görüşebilirim dye sorun ebeloji mi ne öyle bir oda var orda tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Her gün bir ebe inip orda hastalarla görüşme yapıyormuş ben daha geçen hafta görüştüm.

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Doğumuma 3 hafta kaldı ve ben muhtemelen doğumumu Ankara Bilkent şehir Hastanesi'nde yapicam orda tek kişilik odalar var mı yani eşimin dogumdan sonra yanımda kalmasını istiyorum normal odalarda bir kaç kişi kaldığı için kadınlara özel olduğu için erkekleri almıyorlar yerini nasıl ayirtabiliyosun yada bunun için kimlerle iletişime geçiyoruz bilmediğim için soruyorum daha önce bu şekil doğum yapan biri varsa yardımcı olabilir mi ? 🌼
Ben 2023'te orda perinatolojide doğum yaptım odam 2 kişilikti diğer annenin eşi ona refakat ediyordu

Tüm sayfalar yüklendi.