Bugün sadece kasığımda ve karnımın alt kısmına 1 2 kere yokladı gitti.hamd olsun geçti.
Melikee Kayıtlı Üye Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 919 1 Eylül 2022 #1 Bugün sadece kasığımda ve karnımın alt kısmına 1 2 kere yokladı gitti.hamd olsun geçti.
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 1 Eylül 2022 #2 Melikee' Alıntı: Bugün sadece kasığımda ve karnımın alt kısmına 1 2 kere yokladı gitti.hamd olsun geçti. Genişletmek için tıkla ... Şükür kuzum .
Melikee' Alıntı: Bugün sadece kasığımda ve karnımın alt kısmına 1 2 kere yokladı gitti.hamd olsun geçti. Genişletmek için tıkla ... Şükür kuzum .
Melikee Kayıtlı Üye Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 919 1 Eylül 2022 #3 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Şükür kuzum . Genişletmek için tıkla ... Çok şükür ama şimdi yine başlayacak gibi sağ kasığımda vurup vurup duruyor buna şükür
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Şükür kuzum . Genişletmek için tıkla ... Çok şükür ama şimdi yine başlayacak gibi sağ kasığımda vurup vurup duruyor buna şükür
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 1 Eylül 2022 #4 Melikee' Alıntı: Çok şükür ama şimdi yine başlayacak gibi sağ kasığımda vurup vurup duruyor buna şükür Genişletmek için tıkla ... Ilık bşr duş al canım inşallah iyi gelir de başlamaz
Melikee' Alıntı: Çok şükür ama şimdi yine başlayacak gibi sağ kasığımda vurup vurup duruyor buna şükür Genişletmek için tıkla ... Ilık bşr duş al canım inşallah iyi gelir de başlamaz
Melikee Kayıtlı Üye Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 919 1 Eylül 2022 #5 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ilık bşr duş al canım inşallah iyi gelir de başlamaz Genişletmek için tıkla ... Akşam da yine aynı.derse başlayacak simdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Eylül 2022 Melikee' Alıntı: Akşam da yine aynı.derse başlayacak simdi Genişletmek için tıkla ... Kayra ismi de ne güzel maşallah
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Ilık bşr duş al canım inşallah iyi gelir de başlamaz Genişletmek için tıkla ... Akşam da yine aynı.derse başlayacak simdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Eylül 2022 Melikee' Alıntı: Akşam da yine aynı.derse başlayacak simdi Genişletmek için tıkla ... Kayra ismi de ne güzel maşallah
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 1 Eylül 2022 #6 Melikee' Alıntı: Bugün sadece kasığımda ve karnımın alt kısmına 1 2 kere yokladı gitti.hamd olsun geçti. Genişletmek için tıkla ... Canım. Bilmediğimden soruyorum niye ağrıların var hamilemisin
Melikee' Alıntı: Bugün sadece kasığımda ve karnımın alt kısmına 1 2 kere yokladı gitti.hamd olsun geçti. Genişletmek için tıkla ... Canım. Bilmediğimden soruyorum niye ağrıların var hamilemisin
Melikee Kayıtlı Üye Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 919 1 Eylül 2022 #7 Demetdemet' Alıntı: Canım. Bilmediğimden soruyorum niye ağrıların var hamilemisin Genişletmek için tıkla ... Değilim galiba adetime 3 gün var
Demetdemet' Alıntı: Canım. Bilmediğimden soruyorum niye ağrıların var hamilemisin Genişletmek için tıkla ... Değilim galiba adetime 3 gün var
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 1 Eylül 2022 #8 Melikee' Alıntı: Değilim galiba adetime 3 gün var Genişletmek için tıkla ... Ha şimdi anladım hamilelik. Belirtisi olabilir mi diye soruyorsun
Melikee' Alıntı: Değilim galiba adetime 3 gün var Genişletmek için tıkla ... Ha şimdi anladım hamilelik. Belirtisi olabilir mi diye soruyorsun
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 1 Eylül 2022 #9 Melikee' Alıntı: Akşam da yine aynı.derse başlayacak simdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Eylül 2022 Kayra ismi de ne güzel maşallah Genişletmek için tıkla ... Çok sağol teyzesi
Melikee' Alıntı: Akşam da yine aynı.derse başlayacak simdi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Eylül 2022 Kayra ismi de ne güzel maşallah Genişletmek için tıkla ... Çok sağol teyzesi
Melikee Kayıtlı Üye Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 919 1 Eylül 2022 #10 Demetdemet' Alıntı: Ha şimdi anladım hamilelik. Belirtisi olabilir mi diye soruyorsun Demetdemet' Alıntı: Ha şimdi anladım hamilelik. Belirtisi olabilir mi diye soruyorsun Genişletmek için tıkla ... Fitiktan da suphelenmedjm değil.sonra dedim bu yaşta ne fıtığı Genişletmek için tıkla ...
Demetdemet' Alıntı: Ha şimdi anladım hamilelik. Belirtisi olabilir mi diye soruyorsun Demetdemet' Alıntı: Ha şimdi anladım hamilelik. Belirtisi olabilir mi diye soruyorsun Genişletmek için tıkla ... Fitiktan da suphelenmedjm değil.sonra dedim bu yaşta ne fıtığı Genişletmek için tıkla ...