kızlar akıl verin lütfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aselcik tarafından oluşturulan kızlar akıl verin lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,085 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı kızlar akıl verin lütfen
Konbuyu başlatan Aselcik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sabriye

Aselcik

Kayıtlı Üye
rank
Kocan biraz akıllı olsa hakliyi doğruyu görse aslında görür görürde ne zaman sen stres etme Allaha bırak herşey yoluna girer
sizce geldiğinde uzun uzun konusacalmisya bende eski defteri acsammi sende bunu dedin bunu yaptı gibi desemmi acaba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah sabır versin ne deyim canim inşallah değişir yoksa zor
aminn

Aselcik

Kayıtlı Üye
rank
İşin zor ama yinede kendini ezdirme doğru bildigini konuş lafinida çekme derim ben yinede sen bilirsin ama esinlede kötü olma tabi sonra yuvanda huzursuz Luk cikmasin
sağol canım ya eşim bazen diyo söyle susma bazen diyo bosver hep bosvere vere bu hale geldik mesela eşim bana hediye alın ona soyluyo oda al al iyi olurcocuklarina bakiyo evini temizliyor demiş pislik ya sanki hizmetciymisim gibi kıskanıyor beni hele hamile olcam çocuk yapcam diye aklı cikiyo baglattim ya nasıl sevindi bi bilseniz

Hakedenin hakkini ver cnm sen uzulecegine onlar uzulsun
inşallah canım

inşallah canım

inşallah canım

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
kızlar ben eltimle 7 aydır görüşmüyorum eşimin lafına sozünebaktı benim günahımı aldı bende numarasını sildim sonra annesi hastalandı insanlık bende kalsın dedim aradım eşime allah razı olsun aradı çok sevindikdemis eşim tabi onun suçu yok lafları ben dedim demiş tabi suçsuz olduğumu anlayınca barışmaya çalıştı durdu konuşunca konuştum fakat sürekli haklıdan olsa haksızca olsa her konuda laf sokup zeytin yağı gibi üste çıkıyor 2 gün öncede telefonda seninle uzunnn uzunnnkonusacagim diyo tehtid eder gibi ben bıktım ya kimseye ezdirmem kendimi bu kadına gelince ağzımı açamıyor okuyormu ne anlamadım bide bize bi iyilik yapar başıma kalkarhamile olurum burnumdan getirir kendinin oğlunun çocuğu olmuyor diye ne zaman hamile kalsam laf sokmalar ben 6 aylik hamileyken eşime düşsede kurtulsaniz demesi sonra doğunca doğana gelip fareler gibi doğurup duruyor dedi bana esimle kavga etsem eşim herseyi ona söylüyor 5 yaşından beri yanında büyümüş güya anne gibi görüyor evde ne gizlimiz ne saklimiz var herseyi biliyo kocam anlatiyo buda utanmadan bana hesap soruyo sen bunu demişsin sen şunu demişsin diye ben seni çok seviyom kızım gibisin sen beni elti değil anne bil ben çok düşünüyom sizi dio bana yılanligini yapıyo iki yüzlülüğü de cabası şimdi yüz verdim baristikya gine zeytin yağı gibi uste çıkacak uzun uzun konuşalım diyo akıl verin kızlar ya valla bıktım ben ne yapım bu kadına karşı 😔
Benim karnımdaki bebeğe düşse de kurtulsaniz diyecek kişi annem dahi olsa tek kalemde silerim evlat bu eşimin de onunda ağzına sicarim doğmamış bebeğin ölmesini isteyecek kadar kalbi yoksa insan değilse o beğenmediği fare kadar bile olamayan seytansa siktir ederim hayatımdan ölümlü dünya herşey affedilir ama masum meleğin ölmesini isteyecek kadar şeytan adi bı insana yağmurlu havada su bile vermem

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
kızlar ben eltimle 7 aydır görüşmüyorum eşimin lafına sozünebaktı benim günahımı aldı bende numarasını sildim sonra annesi hastalandı insanlık bende kalsın dedim aradım eşime allah razı olsun aradı çok sevindikdemis eşim tabi onun suçu yok lafları ben dedim demiş tabi suçsuz olduğumu anlayınca barışmaya çalıştı durdu konuşunca konuştum fakat sürekli haklıdan olsa haksızca olsa her konuda laf sokup zeytin yağı gibi üste çıkıyor 2 gün öncede telefonda seninle uzunnn uzunnnkonusacagim diyo tehtid eder gibi ben bıktım ya kimseye ezdirmem kendimi bu kadına gelince ağzımı açamıyor okuyormu ne anlamadım bide bize bi iyilik yapar başıma kalkarhamile olurum burnumdan getirir kendinin oğlunun çocuğu olmuyor diye ne zaman hamile kalsam laf sokmalar ben 6 aylik hamileyken eşime düşsede kurtulsaniz demesi sonra doğunca doğana gelip fareler gibi doğurup duruyor dedi bana esimle kavga etsem eşim herseyi ona söylüyor 5 yaşından beri yanında büyümüş güya anne gibi görüyor evde ne gizlimiz ne saklimiz var herseyi biliyo kocam anlatiyo buda utanmadan bana hesap soruyo sen bunu demişsin sen şunu demişsin diye ben seni çok seviyom kızım gibisin sen beni elti değil anne bil ben çok düşünüyom sizi dio bana yılanligini yapıyo iki yüzlülüğü de cabası şimdi yüz verdim baristikya gine zeytin yağı gibi uste çıkacak uzun uzun konuşalım diyo akıl verin kızlar ya valla bıktım ben ne yapım bu kadına karşı 😔
Valla once eşinle olan muhabbeti kes madem herseyi soyluyorsa esine birsey anlatma yada sert bir sekilde esini uyar sonrada eltin sana ne derse desin alttan alma soyleyecegin seyi soyke beni anne gibi gör derse saolasin yenge sen yengemsin anam var de gec o zaten bu laftan sonra bir daha söylemez uzak dur gerekmedikçe görüşme arama sorma mecbur kalmadık cada konuşma bende yillarca iki eltime köle gibi hizmet ettim ama ben hasta düşünce bir bardak su vermedi ler hadi biri baska sehirde bu alt katta oturana yaptıklarım gözüne dizine dursun o kadar koyuyoki ama uyandim artık bir senedir ne giderim ne seslenirum benim eşim cok katı annesine bile firsat vermez ben onlar yüzünden kalp spazmı gecirdigimde eşim bir daha karimla konuşma dedi banada seni kim uzuyorsa canını sıkıyorsa konuşma yaklasma bana şöyle ben bakarım icabina dedi o gun bu gündür ne eltimle ne kaynanamla konusmuyoz hersey esinde bitiyor o böyle laf tasidigi surece eltinde ondan aldigi yüzle sana gelir

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Walla ben senin yerinde olsaydım küsmüştüm daha da barışmazdım fırsat bu fırsattı.. Ama en büyük hata eşinde ewde olanları asla kimse bilmemeli annesi dahi olsa ki bu annesi bile deil

Aselcik

Kayıtlı Üye
rank
Benim karnımdaki bebeğe düşse de kurtulsaniz diyecek kişi annem dahi olsa tek kalemde silerim evlat bu eşimin de onunda ağzına sicarim doğmamış bebeğin ölmesini isteyecek kadar kalbi yoksa insan değilse o beğenmediği fare kadar bile olamayan seytansa siktir ederim hayatımdan ölümlü dünya herşey affedilir ama masum meleğin ölmesini isteyecek kadar şeytan adi bı insana yağmurlu havada su bile vermem
bendedim sen çocuğuma düşse ölse dedin dedim pişkin pişkin ben hira okula giderken saçı açık gidiyo sacakli sacakli ondan dedim dedi benim kız 12 yaşında hala saçı açık gidiyo sevmiyo bağlamayı bahaneside o oldu işte

Walla ben senin yerinde olsaydım küsmüştüm daha da barışmazdım fırsat bu fırsattı.. Ama en büyük hata eşinde ewde olanları asla kimse bilmemeli annesi dahi olsa ki bu annesi bile deil
o benim annem gibi diyor canım ya vazgeçmiyor bir türlü ablasını bile engelliyo konusmuyo ama ona gelince hep susuyo hiç tavır almiyo o ne derse doğru diyo

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
bendedim sen çocuğuma düşse ölse dedin dedim pişkin pişkin ben hira okula giderken saçı açık gidiyo sacakli sacakli ondan dedim dedi benim kız 12 yaşında hala saçı açık gidiyo sevmiyo bağlamayı bahaneside o oldu işte

o benim annem gibi diyor canım ya vazgeçmiyor bir türlü ablasını bile engelliyo konusmuyo ama ona gelince hep susuyo hiç tavır almiyo o ne derse doğru diyo
Böyle şeylerin bahanesi olmaz ki canım o kimki Allah'ın verdiği cana ölsün diyebiliyor kalbi çok kötü kusura bakma ama Allah eşine akıl fikir versin gerçekten işin zor

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ben çok istiyorum ama eşim hep bizegelmediniz bi gelmedin diyip duruyor kackere gelmediniz demiş durmuş oda benim burda kimsem yok ya hava atiyo ben gelmesem kimse gelmez size demis eşime benim eşimin kafası kırık yalvarıp duruyo gelsin diye bir defa kavgada seni atarımonu atmam dedi bana bu benim çok ağırıma gitti onun yüzden beni bile dövdü ben istemiyorum ama dediğim gibi eşim yalvarıp duruyo gel diye şimdi sessiz gelmiyor kesin bana ne laf sokmalı dusunuyo uzun uzun konusacakmis ya

beni koca yapismasa 404 gibi yapışıyor ya ne yapsalar takmiyo adam anca gel gel diyip duruyo

beni koca yapismasa 404 gibi yapışıyor ya ne yapsalar takmiyo adam anca gel gel diyip duruyo

keşke mümkün olsa keskeee

keşke mümkün olsa keskeee
Seni atarım onu atmam lafını hatırladım canım bikere daha yazmıştın burada eşinde bitiyor herşey mesafe koymak ikinizin işi ama eşim beni dövdü diyorsun onun yüzünden bu hiç hoş değil affedilir unutulur bişey değil bilemiyorum gerekirse eşinede mesafe koy ozaman işmi kıymetli yengemi anlasın

Tüm sayfalar yüklendi.