Kizlar anlam veremiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşenin Annesi tarafından oluşturulan Kizlar anlam veremiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,281 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar anlam veremiyorum
Konbuyu başlatan Ayşenin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra atlı

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben 2 -3 gundur cok kotuyum her dakika her saniye aglamak istiyorum kimseye birsey belli etmek istemiyorum esimi uzmemek icin ona da belli etmek istemiyorum sizde boyle bir süreç yasadiniz mi hamilelikten midir ?

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kizlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben 2 -3 gundur cok kotuyum her dakika her saniye aglamak istiyorum kimseye birsey belli etmek istemiyorum esimi uzmemek icin ona da belli etmek istemiyorum sizde boyle bir süreç yasadiniz mi hamilelikten midir ?
Hemen hemen herkes yaşıyor canım hamilelikte değişen hormanlardan dolayı duygu durum değişiklikleri oluyor illa ki gülerken bı anda ağlamak isteyebiliyorsun sana tavsiyem sakin bı yere git ağlamak istiyorsan ağla içine atma bi yerde stres olarak sana dönüyor bebekte etkileniyor duygularını açıkça yaşa.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hormonlardandır canım çok normal
Nur senin oğlun nasıl oldu ateşi düştü mü

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hormonlardandır canım çok normal

Hemen hemen herkes yaşıyor canım hamilelikte değişen hormanlardan dolayı duygu durum değişiklikleri oluyor illa ki gülerken bı anda ağlamak isteyebiliyorsun sana tavsiyem sakin bı yere git ağlamak istiyorsan ağla içine atma bi yerde stres olarak sana dönüyor bebekte etkileniyor duygularını açıkça yaşa.
Tesekkur ederim yorumlariniz icin insallah biran once biter bu duygu bozukluklari.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Hamilelikten dolayı hormonlar tavan kuzum hiç merak etme. Ben çay demlerken bunu ne zorluklarla getirdiler ben 5 dakikada demliyorum diye yarım saat ağladım 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Hormonlardan canim bizde yaşıyoruz

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Oluyo gebeliğin başlarında ilerleyen zamanlarda gecer sıkma canini

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
10dk önce ağlamaktan başıma ağrılar girdi bı film 📽️ izledim beni mahvetti kulüp 2.sezon 4. Bölüm ağlamaktan varya kendimden geçmişim olmazmi hayatım herşey e ağlıyorum neden bilmem bı bende var sanıyordum Ayşem de varmış yanlız değilmişim 🙏❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oluyo gebeliğin başlarında ilerleyen zamanlarda gecer sıkma canini
Başı sonu mu var hayatım ben 32+5 hala ağlıyorum 🤣🤣🤣😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.