Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10dk önce ağlamaktan başıma ağrılar girdi bı film izledim beni mahvetti kulüp 2.sezon 4. Bölüm ağlamaktan varya kendimden geçmişim olmazmi hayatım herşey e ağlıyorum neden bilmem bı bende var sanıyordum Ayşem de varmış yanlız değilmişim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kizlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben 2 -3 gundur cok kotuyum her dakika her saniye aglamak istiyorum kimseye birsey belli etmek istemiyorum esimi uzmemek icin ona da belli etmek istemiyorum sizde boyle bir süreç yasadiniz mi hamilelikten midir ?
Kizlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben 2 -3 gundur cok kotuyum her dakika her saniye aglamak istiyorum kimseye birsey belli etmek istemiyorum esimi uzmemek icin ona da belli etmek istemiyorum sizde boyle bir süreç yasadiniz mi hamilelikten midir ?
Normalde hiç ağlamayan ben bir iki ay boyunca olur olmadık şeylere ağlıyordum eşim o kadar şaşırıyordu ki sen ağlayabiliyor musun bile dedi kaç kez ama geçti hemen hormonlar sağolsun beni bile ağlattı ya herkes ağlar yani normaldir
Normalde hiç ağlamayan ben bir iki ay boyunca olur olmadık şeylere ağlıyordum eşim o kadar şaşırıyordu ki sen ağlayabiliyor musun bile dedi kaç kez ama geçti hemen hormonlar sağolsun beni bile ağlattı ya herkes ağlar yani normaldir
Kizlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama 2 -3 gundur cok kotuyum her dakika her saniye aglamak istiyorum kimseye birsey belli etmekistemiyorum esimi uzmemek icin ona da belli etmek istemiyorum sizde boyle bir süreç düyasadiniz mi hamilelikten midir ?RBSwĞiZNZZiHormonlardandır canım çok normal
Allah kimseye dert vermesin ama bnm lakbşakendi derdim yetmezmiş gibi bide kelelikalkıp filmlere mi ağlıcam. Bnm diziye filme akıtcak gözyaşım yok cnm. Gerçi diyorum ama dün 5 yıl önce ki diziyi izlerken daha önce izlediğim halde tekrar hüngür hüngür ağladım ama bnmki hamilelik yada hormonlar değil Bn hamle değilken de herşeye ağların çok duygusal um
Allah kimseye dert vermesin ama bnm lakbşakendi derdim yetmezmiş gibi bide kelelikalkıp filmlere mi ağlıcam. Bnm diziye filme akıtcak gözyaşım yok cnm. Gerçi diyorum ama dün 5 yıl önce ki diziyi izlerken daha önce izlediğim halde tekrar hüngür hüngür ağladım ama bnmki hamilelik yada hormonlar değil Bn hamle değilken de herşeye ağların çok duygusal um
Normalde bende öyleydim canım ama oğlum birazcık köreltti bu duyguyu doğunca nasıl olurum bilmiyorym eski halime dönerim sanırım yoksa ufak laf desen gözlerim dolar direk