Kızlar ateş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ tarafından oluşturulan Kızlar ateş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,635 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar ateş
Konbuyu başlatan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzu Asel
Canım ateş adına herşeyi yapmışsın zaten 38 üzeri olmadığı sürece korkma aşı sonrası 38 e kadar normal kabul ediliyor zaten
Bugün çok şükür geçti canım inşallah gece gene olmaz şimdi iyi 36.5 sabah 8 de uyudum 🤦
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim kızımda 4 aylık kuşum az çok biliyosn. Asilardan sonra hiç ateşi cikmadi şimdiye kadar. Ama arada oluyor uzerini cikartiyorum sadece zıbınla kaliyor oyle uyutuyorm daha hic ates dusurucu ws wermedm ben.
Ben verdim canım zaten ebe eve gider gitmez ateş olmasa bile ağrı kesici ateş düşürücü ver ateş olmazssa bidaha verme demişti ama ateş çıkınca gece bidaha verdim

Oy kıyamam ben ona ya şimdi nasıl oldu canım çok geçmiş olsun
Şimdi iyi kuzum inşallah gece gene çıkmaz sabah uyuduk😍

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bugün çok şükür geçti canım inşallah gece gene olmaz şimdi iyi 36.5 sabah 8 de uyudum 🤦

Ben verdim canım zaten ebe eve gider gitmez ateş olmasa bile ağrı kesici ateş düşürücü ver ateş olmazssa bidaha verme demişti ama ateş çıkınca gece bidaha verdim

Allah yardımcın olsun canım 🙏 aşı dan sonra ilk 24 saat önemli ateş yada farklı bı durum açısından geçtiyse korkma daha Allah in izniyle bişey olmaz kuzuya 🙏

Bugün 4. Ay aşısı oldu karma aşı kızlar ateşi 37.7 den düşmüyor ılık duş aldırdım üzerini çıkarttım ama aynı hiç düşmüyor napmaliyim 38 olucak diye aklım çıkıyor parol ağrı kesici ateş düşürücü de verdim çok kötüyüm ya uyuyamıyorum ateşi yukselicek diye zaten halsiz gibi kaldı bebegim
Vallaha kuzum benim 3 çocugumun dogduktan 10 cu gün hastanede iynesini yapdılar. Brn bidaha iyne aşı maşı yapdırmadım hepside çok şükür sağlıklı

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun canım 🙏 aşı dan sonra ilk 24 saat önemli ateş yada farklı bı durum açısından geçtiyse korkma daha Allah in izniyle bişey olmaz kuzuya 🙏

Ohh şükür kuzumm cok gecmis olsun canim benim 🙏🏻💕

Geçti kuzum çok şükür 🥰😍

Vallaha kuzum benim 3 çocugumun dogduktan 10 cu gün hastanede iynesini yapdılar. Brn bidaha iyne aşı maşı yapdırmadım hepside çok şükür sağlıklı
Canim ben özel aşıları bile yaptırıyorum korkuyorum yarın bı hasta felan olur keşke yaptirsaydim diye vicdan azabı duyarım diye zaten verem aşısı ani bebek ölümleri için birsuru birsuru hastalık için yapıyor devlet ama işte bişey olmicana garantimiz yokki kuzum o yüzden korkudan yaptırıyorum😘

Ohh şükür kuzumm cok gecmis olsun canim benim 🙏🏻💕
Saol kuzum benim 😍😘❣️

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Bugün 4. Ay aşısı oldu karma aşı kızlar ateşi 37.7 den düşmüyor ılık duş aldırdım üzerini çıkarttım ama aynı hiç düşmüyor napmaliyim 38 olucak diye aklım çıkıyor parol ağrı kesici ateş düşürücü de verdim çok kötüyüm ya uyuyamıyorum ateşi yukselicek diye zaten halsiz gibi kaldı bebegim
Canım bnm oğlum cok ateslenmişti asılarda ilk 3 gün 6 saatte bi sürekli ateş düşürücü ver geceleri hem ateş düşürücü hem yarım fitil koy. 3 gün sonra bişeysi kalmaz merak etme. Bende cok kaygılanmıstım dr a götürdüm hatta bnm oğlum aşıdan hemen sonra su çiçeği cıkardı mahvolduk canlı aşılarda çok dikkatli olmak lazım

Canım bnm oğlum cok ateslenmişti asılarda ilk 3 gün 6 saatte bi sürekli ateş düşürücü ver geceleri hem ateş düşürücü hem yarım fitil koy. 3 gün sonra bişeysi kalmaz merak etme. Bende cok kaygılanmıstım dr a götürdüm hatta bnm oğlum aşıdan hemen sonra su çiçeği cıkardı mahvolduk canlı aşılarda çok dikkatli olmak lazım
Verdim canım dün gece ateş düşürücü şimdi ateş yok olursa gene veririm bı çay kaşığı fitil yok canım bana ateş için fitil bişi vermediler sadece ateş düşürücü yazdı doktor onu aldım inşallah bu gece olmaz ateş canım

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Verdim canım dün gece ateş düşürücü şimdi ateş yok olursa gene veririm bı çay kaşığı fitil yok canım bana ateş için fitil bişi vermediler sadece ateş düşürücü yazdı doktor onu aldım inşallah bu gece olmaz ateş canım
Canm ben hep evde bukundururum paranox fitil. Aldır Evde buzdolabında sakla. Acil bişi olursa allah etmesin elinin altında olur. Ateşe fitil surupdan etkili oluyo

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canm ben hep evde bukundururum paranox fitil. Aldır Evde buzdolabında sakla. Acil bişi olursa allah etmesin elinin altında olur. Ateşe fitil surupdan etkili oluyo
Önce şurup verilmeli düşmeyen inatçı ateşlerde fitil kullanılmalı canım

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Canim ya😔bezsn aşidan sonra bebeklerde ateş oluyo bacaklarna elma sirkesi sur ateşe iyi gelir

Tüm sayfalar yüklendi.