Kızlar ateş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ tarafından oluşturulan Kızlar ateş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,623 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar ateş
Konbuyu başlatan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzu Asel
Canm ben hep evde bukundururum paranox fitil. Aldır Evde buzdolabında sakla. Acil bişi olursa allah etmesin elinin altında olur. Ateşe fitil surupdan etkili oluyo
Ama fitili çok yüksek ateşte kullanıyorlar galiba canım tamda bilmiyorum hiç kullanmadigimdan bı sorayım bidahaki aşıya sağlık ocağına 😘çok teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim ya😔bezsn aşidan sonra bebeklerde ateş oluyo bacaklarna elma sirkesi sur ateşe iyi gelir
Bugün düştü canım şuan normal inşallah gece felan cikmazssa ❣️

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Önce şurup verilmeli düşmeyen inatçı ateşlerde fitil kullanılmalı canım
Tabikide önce surup tatlım. Ama fitil daha etkili oluyor ateşte bu bi gerçek..
Önce şurup verilmeli düşmeyen inatçı ateşlerde fitil kullanılmalı canım

Ama fitili çok yüksek ateşte kullanıyorlar galiba canım tamda bilmiyorum hiç kullanmadigimdan bı sorayım bidahaki aşıya sağlık ocağına 😘çok teşekkür ederim

Bugün düştü canım şuan normal inşallah gece felan cikmazssa ❣️
Ya zaten yüksek ateşte kullanılıyor fitil. İşte bu yüzden demiştim elinin altında bulunsun die. Gece okur acile götüremezsin vs bi durumda fitil yardımcın olur demek istedim. Yoksa Zaten 37 5 e kadar olan ateş de surup çözer işi ama daha yüksek ateşte surup işe yaramıyor fazla fitil daha etkili

Tabikide önce surup tatlım. Ama fitil daha etkili oluyor ateşte bu bi gerçek..

Ya zaten yüksek ateşte kullanılıyor fitil. İşte bu yüzden demiştim elinin altında bulunsun die. Gece okur acile götüremezsin vs bi durumda fitil yardımcın olur demek istedim. Yoksa Zaten 37 5 e kadar olan ateş de surup çözer işi ama daha yüksek ateşte surup işe yaramıyor fazla fitil daha etkili
Tamam canım alıp eve koyucam acil bı durum olursa kullanırım 🥰ama inşallah hic kullanmaya gerek olmaz ♥️

Irmak

Kayıtlı Üye
rank
Bugün 4. Ay aşısı oldu karma aşı kızlar ateşi 37.7 den düşmüyor ılık duş aldırdım üzerini çıkarttım ama aynı hiç düşmüyor napmaliyim 38 olucak diye aklım çıkıyor parol ağrı kesici ateş düşürücü de verdim çok kötüyüm ya uyuyamıyorum ateşi yukselicek diye zaten halsiz gibi kaldı bebegim
Canım 37 ateş yüksek değil. Korkma sakın. 38 de aynı şekilde. Bu ateşte çok müdahele etme. Çünkü ateş vücudun savunma sistemidir. Mikroba karşı vücudun verdiği korunma tepskisidir. Ateşin nerelerde nüksettiğine bak. Nerde yükselirse oralara sirkeli suyla müdahele edebilirsin. Eğer ateşi çok yükselirse çoraplarını limon suyuna bandırıp ayaklarına giydir bu onu rahatlatır. Diğer türlü verilen ateş düşürüceler vs sadece ateşi bastırıyor. Etkisi geçtiğindede daha şiddetli bi şekilde ortaya çıkarabiliyor. Benim kızımda kullandığım yöntem bu şekilde oldu.

Hatice❤️Ayşe Selen

Kayıtlı Üye
rank
Bugün 4. Ay aşısı oldu karma aşı kızlar ateşi 37.7 den düşmüyor ılık duş aldırdım üzerini çıkarttım ama aynı hiç düşmüyor napmaliyim 38 olucak diye aklım çıkıyor parol ağrı kesici ateş düşürücü de verdim çok kötüyüm ya uyuyamıyorum ateşi yukselicek diye zaten halsiz gibi kaldı bebegim
O aşıdan sonra banyo yapmayı onermiyorlar 3 gün ateside olsa aslında eğer kötü olduysa götür bence

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cnmmmm cok gecmis olsun bende bugun 4 ay asisi yaptirdim cok korkuyorum atesi cikicak diye daha birkac saat oldu asi olali insallah hafif geciririz

Canım sakın sirkeli suyapma canım beni Dr tembihledi sakın sirkeli su yapmayındedi büsever ateşi içine verirdedi daha kötü olur dedi doktor
Yapmadım canım normal ıslak bez koydum internette de yazıyor yapmayın diye

Canım 37 ateş yüksek değil. Korkma sakın. 38 de aynı şekilde. Bu ateşte çok müdahele etme. Çünkü ateş vücudun savunma sistemidir. Mikroba karşı vücudun verdiği korunma tepskisidir. Ateşin nerelerde nüksettiğine bak. Nerde yükselirse oralara sirkeli suyla müdahele edebilirsin. Eğer ateşi çok yükselirse çoraplarını limon suyuna bandırıp ayaklarına giydir bu onu rahatlatır. Diğer türlü verilen ateş düşürüceler vs sadece ateşi bastırıyor. Etkisi geçtiğindede daha şiddetli bi şekilde ortaya çıkarabiliyor. Benim kızımda kullandığım yöntem bu şekilde oldu.
Tamam canım ilk bebek ya tecrubesizim korkuyorum Allah korusun bişey olacak diye hemen elim ayağıma dolaşıp panik yapıyorum😔

Tamam canım ilk bebek ya tecrubesizim korkuyorum Allah korusun bişey olacak diye hemen elim ayağıma dolaşıp panik yapıyorum😔

O aşıdan sonra banyo yapmayı onermiyorlar 3 gün ateside olsa aslında eğer kötü olduysa götür bence
Şimdi yok ateşi canım geçti .o banyo yapmilmayan verem asisiydi canım yani kolundan yaptıkları o zaman bana da demişti ebe 3 gün banyo yaptırma değilse aşı tutmaz deri altına uyguluyoruz diye onda bende yaptirmamistim ama bundan bişey demedi

Şimdi yok ateşi canım geçti .o banyo yapmilmayan verem asisiydi canım yani kolundan yaptıkları o zaman bana da demişti ebe 3 gün banyo yaptırma değilse aşı tutmaz deri altına uyguluyoruz diye onda bende yaptirmamistim ama bundan bişey demedi

Cnmmmm cok gecmis olsun bende bugun 4 ay asisi yaptirdim cok korkuyorum atesi cikicak diye daha birkac saat oldu asi olali insallah hafif geciririz
İnşallah olmaz kuzum ya .benimde aşıdan sonra bişey yoktu geceye doğru çıkmaya başladı inşallah sende bişey olmaz 🙏🙏♥️

Atlasin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Vallaha kuzum benim 3 çocugumun dogduktan 10 cu gün hastanede iynesini yapdılar. Brn bidaha iyne aşı maşı yapdırmadım hepside çok şükür sağlıklı
Kuzum hasta olur vijdan azabi cekerim diye cok korkuyorum o yuzden yaptiriyorum valla bide yaptirmasam cocuk en ufak hastalansa babasi basimin etini yer sen asi yaptirmadin ondan oldu filan diye

Tüm sayfalar yüklendi.