Kızlar ateş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡ tarafından oluşturulan Kızlar ateş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,635 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar ateş
Konbuyu başlatan 𝙰𝚕𝚒𝚑𝚊𝚗'ı𝚗 𝙰𝚗𝚗𝚎𝚜𝚒♡
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arzu Asel

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Saol kuzum ya fitil de yokki 38 olursa acile götürmeyi düşünüyorum bu asilardan mahvolduk ya🤦normalde Nisan'da devlet aşısi yok ama rota virüs 2. Doz var sonra bide Mayıs'ta devlet aşısı var sonra 1 yaşına kadar aşı yok menenjit yaptirmicam ya yoksa her ay aşı aşı mahvoldu çocuğum menenjit 1 yaşından sonra tek 1 doz olarak yapıyorlarmış 1 yaştan sonra 1 doz yaptırıp gecicem
Bende öyle yapıcam cnm menerjit aşısını çocuklar aşıdan mahaf oluyo 1 hafta sonra bende 4 aylık aşısını yaptırıcam huzursuzluk yaptı mı cnm. Bide İnternetten görmüştüm bebişin çorabını limon suyuna batırıp giydirince ateş düşüyormuş geçmiş olsum

Bende öyle yapıcam cnm menerjit aşısını çocuklar aşıdan mahaf oluyo 1 hafta sonra bende 4 aylık aşısını yaptırıcam huzursuzluk yaptı mı cnm. Bide İnternetten görmüştüm bebişin çorabını limon suyuna batırıp giydirince ateş düşüyormuş geçmiş olsum
Canim 2. Ay ve 4. Ay aşısı aynı asi karma aşı diyor ebe 2. Ayda çok huzursuzluk yapmıştı az da ateş olmuştu .şimdi 4. Ayda huzursuzluk olmadı tam tersi canı kesik gibi sersem gibi oldu bide ateşi geçenkinden daha fazla yükseldi .ama çok şükür sadece 1 gün sürdü şuan hicbisey yok eskisi gibi bebeğim . menenjit 1 yaşında tek doz olarak ta yapılanı varmış canım ben onu yaptircam yoksa şimdi yaptırayım desem 2. Ser dozda ay ay o olacak çocuğum her ay aşı olmuş olacak bıktım vallahi su asilardan Nisan'da rota 2. Doz var sonra Mayıs'ta da devlet aşısı var ondan sonra 1 yaşına kadar aşı yok çok şükür

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Canim 2. Ay ve 4. Ay aşısı aynı asi karma aşı diyor ebe 2. Ayda çok huzursuzluk yapmıştı az da ateş olmuştu .şimdi 4. Ayda huzursuzluk olmadı tam tersi canı kesik gibi sersem gibi oldu bide ateşi geçenkinden daha fazla yükseldi .ama çok şükür sadece 1 gün sürdü şuan hicbisey yok eskisi gibi bebeğim . menenjit 1 yaşında tek doz olarak ta yapılanı varmış canım ben onu yaptircam yoksa şimdi yaptırayım desem 2. Ser dozda ay ay o olacak çocuğum her ay aşı olmuş olacak bıktım vallahi su asilardan Nisan'da rota 2. Doz var sonra Mayıs'ta da devlet aşısı var ondan sonra 1 yaşına kadar aşı yok çok şükür
Valla bende bıktım cnm ya mayısta roto vürüs 2 doz var benimde bitsin artık ya

Tüm sayfalar yüklendi.