Kizlar bakabilir misiniz lütfen

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ecemmm tarafından oluşturulan Kizlar bakabilir misiniz lütfen başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,469 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bakabilir misiniz lütfen
Konbuyu başlatan Ecemmm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Ecemmm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar göğüs ucu küçük bebişim tutamıyorum silikon göğüs ucu kullanıyorum ne yapmalıyım sizlerde de böyle bir sorun oldu mu kendi göğsümü vermek istiyorum

Kızlar göğüs ucu küçük bebişim tutamıyorum silikon göğüs ucu kullanıyorum ne yapmalıyım sizlerde de böyle bir sorun oldu mu kendi göğsümü vermek istiyorum
Benimde biri küçük oğlum 27 günlük yeni yeni kavrayabiliyor ve emdikçe ucu çıkıyor sık sık emzir ağzına alıp çektikçe ucu çıkar canım

Mahnur

Kayıtlı Üye
rank
Bende bundan korkuyorum valla bebeğim tutmaz diye benim de hiç yok gibi ucum şimdiden düşünüyorum ne yapacm diye

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Canım benim iki göğüsümün ucuda küçüktü bebeğim ilk solu tuttu sağı 1 hafta sonra filan tuttu ben hep masaj yaptım sağ tarafa birde manuel pompa ile saydım öyle belirginleşti

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Göğüs ucu çıkarıcı yada enjektör ile çıkarmayı denedin mi kuzum birde bebek kaç aylık 2-3 aylık olunca kendiliğinden alıyor merak etme
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende bundan korkuyorum valla bebeğim tutmaz diye benim de hiç yok gibi ucum şimdiden düşünüyorum ne yapacm diye
Göğüs ucu çıkarıcı var yada enjektör ile göğüs ucunu cikarabilirsin kuzum

Ecemmm

Kayıtlı Üye
rank
Göğüs ucu çıkarıcı yada enjektör ile çıkarmayı denedin mi kuzum birde bebek kaç aylık 2-3 aylık olunca kendiliğinden alıyor merak etme
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Göğüs ucu çıkarıcı var yada enjektör ile göğüs ucunu cikarabilirsin kuzum
Enjektörü denedim olmadı daha 1 hafta 3 günlük

Zümrüttt

Kayıtlı Üye
rank
Valla bendede aynı sorun vardı. Önce şırıngayla çıkarmaya çalıştılar ucu dayanamadım zaten acıya bebeğimde tutmadı hemen içeri kaçtı uç silikon denediğimdede. Tam sütü cekemiyordu. Hep ağlıyordu 😕

Tüm sayfalar yüklendi.