Kızlar bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Eozlemtsn tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,573 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız
Konbuyu başlatan Eozlemtsn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aynurka

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Hipoplastik sol kalp sendromu teşhisi konuldu ve kendi doktorum tam anlayamadi perinatologa yönlendirmisti .o sonlandirilmasini söyledi oylelikle oldu.ve bu rahatsızlık genetik çıkmadı yani tekrarlama ihtimali yok denildi.kalbinin sol tarafı gelişmemiş . Yani o haftalara kadar anlayamadığı için açıkçası çokta guvenemedim gttigim doktora .çok teşekkür ederim canim
Basıniz sağ olsun❤️ 6 ay dediği süreç kendini bedenen toparlaman için ideal geldi bana da. Normal muayeneye gittiğin Dr un anlayamamasi aslında normal. Perinatoloji bu tür detayları görür bakar. Normalde detaylı ultrason tarihlerinde 20 ile 24 hafta arasında detaylı bakarlar orada görürler. Hangi hastaneye gittiysen hangi perinatoloji uzmanı baktiysa ikinci gebelikte onunla ilerleyebilirsin. Takipte olman hem içini de rahatlatir. Genetik olmamasına da çok sevindim.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hipoplastik sol kalp sendromu teşhisi konuldu ve kendi doktorum tam anlayamadi perinatologa yönlendirmisti .o sonlandirilmasini söyledi oylelikle oldu.ve bu rahatsızlık genetik çıkmadı yani tekrarlama ihtimali yok denildi.kalbinin sol tarafı gelişmemiş . Yani o haftalara kadar anlayamadığı için açıkçası çokta guvenemedim gttigim doktora .çok teşekkür ederim canim
Normal kendi doktorunun anlamaması canım zetan öyle şeyler genelde detaylı ultrasonda ve perinatoliji uzmanlığı altında belli oluyor. Rabbim bir daha yaşatmasın inslahh sağlıklı bir gebelik nasip etsin ama bence doktorunu dinle derim..

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
1ay önce 19haftalik gebeliğim sonlandirildi maalesef.ve yeniden bebek istiyorum.Benim gibi olup hemen hamile kalan var mı acaba aranızda? Bazı doktorlar 1sene ara verin diyor,bazıları 3ay bazısı 6ay bazısı da 1defa regl olduktan snra kendini hazır hissediyorsan diyor.aklim iyice karıştı doktorlar bile kendi aralarında celiskide.bu arada suni sancıyla doğum yaparak sonlandirildi gebeliğim.
Allah'ım gönlüne göre versin inşallah kuzum

Saol canım.yani 6ay dedi ama perinatologa gitmen gerekiyor bundan sonraki gebeliklerinde dedi.bir kez kayip yaşayınca riskli gruba giriyormusuz ama bilemedim.bulundgum şehirde yok .aklım çok karışık.yeniden bebeğim olursa daha iyi olacakmisim gbi
Canım bende bebeğimi kaybetmiştim benimki 8 haftalikti ama bana doktor o bölüme göndermedi ben kurtajdan sonra kontrole gittim bi sknti yok tekrar hamile kalabilirsin 3 ay sonra demişti ama ben korkumdan bide kendimi hazır hissetmediğim için 1 yıl filan bekledim canım bu arada basın sagolsun kuzum Allahim tekrarını yaşatmasın

Eozlemtsn

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim kızlar.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Basıniz sağ olsun❤️ 6 ay dediği süreç kendini bedenen toparlaman için ideal geldi bana da. Normal muayeneye gittiğin Dr un anlayamamasi aslında normal. Perinatoloji bu tür detayları görür bakar. Normalde detaylı ultrason tarihlerinde 20 ile 24 hafta arasında detaylı bakarlar orada görürler. Hangi hastaneye gittiysen hangi perinatoloji uzmanı baktiysa ikinci gebelikte onunla ilerleyebilirsin. Takipte olman hem içini de rahatlatir. Genetik olmamasına da çok sevindim.
Sonraki gttigim perinatolog başka şehirde bde arabamız henüz olmadigi için zorlar mı dedim kendimce .ama artij bı şekilde deniycez .çok teşekkür ederim🙏

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah kuzum 🤲🏻
Çok teşekkür ederim kızlar.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sonraki gttigim perinatolog başka şehirde bde arabamız henüz olmadigi için zorlar mı dedim kendimce .ama artij bı şekilde deniycez .çok teşekkür ederim🙏

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
1ay önce 19haftalik gebeliğim sonlandirildi maalesef.ve yeniden bebek istiyorum.Benim gibi olup hemen hamile kalan var mı acaba aranızda? Bazı doktorlar 1sene ara verin diyor,bazıları 3ay bazısı 6ay bazısı da 1defa regl olduktan snra kendini hazır hissediyorsan diyor.aklim iyice karıştı doktorlar bile kendi aralarında celiskide.bu arada suni sancıyla doğum yaparak sonlandirildi gebeliğim.
Ben ilk bebeğimi kaybetdim 31 haftalikti ve normal doğum oldu Dr 6 ay hamile kalma dedi korunun dedi bende korunmadim Allah'ım 3 aydan sonra tekrar nasip etdi canm ama insanın içinde hala korku oluyo Allah'ım gönlüne göre versin canm

Eozlemtsn

Kayıtlı Üye
rank
Ben ilk bebeğimi kaybetdim 31 haftalikti ve normal doğum oldu Dr 6 ay hamile kalma dedi korunun dedi bende korunmadim Allah'ım 3 aydan sonra tekrar nasip etdi canm ama insanın içinde hala korku oluyo Allah'ım gönlüne göre versin canm
Bana da suni sancı verdiler normal doğum yaptım tabi daha avuç içi kadardı melegim. Çok zor olmadı sonrasında.sonraki gebeliginizde takibininizi perinatolog mu yaptı pekj?

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum öncelikle çok geçmiş olsun yeni bebegini kaybetmişsin en az 4 ay beklemen lazim rahmin toparlanmasi için egerki tahmini dinlendirmeden hamile kalırsan yine üzülen sen olabilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.