Sorum var Kızlar bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Miniğimin Annesi tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 926 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız
Konbuyu başlatan Miniğimin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Miniğimin Annesi

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben boşanacağız sizce karnımda ki bebeği doğunca babasına verme ihtimali var mı devletin elimden almamaları için ne yapabilirim
Devlet anne karnından yeni doğmuş çocuğu bırak 6 yaşından küçük bütün çocukları annelerine veriyor kuzum nafaka flan da soruyor Sana devlet kuzum ama neden böyle bir karar aldın başka bebisin var mı kuzum

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Devlet anne karnından yeni doğmuş çocuğu bırak 6 yaşından küçük bütün çocukları annelerine veriyor kuzum nafaka flan da soruyor Sana devlet kuzum ama neden böyle bir karar aldın başka bebisin var mı kuzum
Yok canım ilk gebeliğim hiç anlaşamadık ben iyi olmak için hep elimden geleni yaptım ama bir türlü yararlanamadım ne yapsam gözüne battı en son valizi topladım evden çıktım gördü ama hiç durdurmadı yapma etme demedi anlayacağın sevgisi saygısı kalmamış gözünde ne ben varım ne de bebeğim

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım ilk gebeliğim hiç anlaşamadık ben iyi olmak için hep elimden geleni yaptım ama bir türlü yararlanamadım ne yapsam gözüne battı en son valizi topladım evden çıktım gördü ama hiç durdurmadı yapma etme demedi anlayacağın sevgisi saygısı kalmamış gözünde ne ben varım ne de bebeğim
Kaç haftaliksin kuzum bende ilk esimde aynısıydim iki aylık hamile iken evden ayrıldım dur bile demedi küçük olduğum için neyin ne olduğunu tam bilemedim o seneler ailemin isteği üzerine geri barıştım kimse de Arkamda durmamisti ve o hiçbir zmn değişmedi iki evladım oldu yaşımda büyüdü kendi ayaklarımın üstünde durabilecegimi anlayınca hemen boşandım ama iki evladım arada kaldı sürekli çok zor bir durum cnm Allah yardımcın olsun

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Allah yardımcın olsun çiçeğim merak etme sen vermediğin taktirde alamazlar senden

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kaç haftaliksin kuzum bende ilk esimde aynısıydim iki aylık hamile iken evden ayrıldım dur bile demedi küçük olduğum için neyin ne olduğunu tam bilemedim o seneler ailemin isteği üzerine geri barıştım kimse de Arkamda durmamisti ve o hiçbir zmn değişmedi iki evladım oldu yaşımda büyüdü kendi ayaklarımın üstünde durabilecegimi anlayınca hemen boşandım ama iki evladım arada kaldı sürekli çok zor bir durum cnm Allah yardımcın olsun
Sağol canım 19+3 haftalık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah yardımcın olsun çiçeğim merak etme sen vermediğin taktirde alamazlar senden
Tamam canım çok sağol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tamam canım çok sağol

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar