Sorum var Kızlar bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 459 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asel ❤️💙Alparslan

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 3 aylık kızım hem mama hem anne sütü veriyorum mamayı günde iki kez veriyorum sabah ve akşam olmak üzere fakat bebeğim bazen böyle ağzından sıvı geliyor böyle yüzünü buruşturup ağlamaya başlıyor öksürüyor acaba neden olabilir anlayamadim reflü olabilir mi sizce internette reflü yaziyodu ama

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 3 aylık kızım hem mama hem anne sütü veriyorum mamayı günde iki kez veriyorum sabah ve akşam olmak üzere fakat bebeğim bazen böyle ağzından sıvı geliyor böyle yüzünü buruşturup ağlamaya başlıyor öksürüyor acaba neden olabilir anlayamadim reflü olabilir mi sizce internette reflü yaziyodu ama
Reflüdür canım mama fazla gelip gaz yapıyor olabilir midesinde yada sen ona reflü yastığı al o iyi gelir miniğe

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Reflüü canım beslediğin zaman bebişi biraz dikelterek besle ilk aylar normal sonra geçiyor Allah'ın izniyle benim kızım da öyleydi 5. ayda bitti ben ayrıca doktora da danıştım AR mama var açılımı antireflü bu mamalardan önerdi ben aptamil kullandım sorunumuz geçene kadar eczanede satılıyormuş kıvamı biraz yoğun ve biraz pahalı ama kusmasına iyi geldi sen de bir sor bakalım

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Reflu ola bilir cnm doktoruna sor çünkü reflusu olan bebekler özel olarak ar mama kullaniyor cnm dik besle biraz normal mama bırakman lazım refluyse ben bebelac gold ar kullandım çok memnundum kilo alımı falan 6 aya kdar kullanırdı doktorumuz kusmalarimiz bitti sonra normal mamaya geçtik

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Reflüden kaynaklıdır büyük ihtimalle canım Bir de çok mu veriyorsun acaba

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Reflüden kaynaklıdır büyük ihtimalle canım Bir de çok mu veriyorsun acaba
Canım ilk emziriyorum ardından mama veriyorum yiyiyor sonra yemedigini döküyorum hepsini yemiyor mamanın bende anlayamadım kusma değilde boyle normal bir su geliyor ağzından hemen zaten ağlamaya başlıyor midesimi artık eksiyor anlamadım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım ilk emziriyorum ardından mama veriyorum yiyiyor sonra yemedigini döküyorum hepsini yemiyor mamanın bende anlayamadım kusma değilde boyle normal bir su geliyor ağzından hemen zaten ağlamaya başlıyor midesimi artık eksiyor anlamadım
İlk emzirdiğinde kaç dakika emziriyorsun yani doyuyordur ardından hemen mama verme canım mesela bir emziriyorsun 2-3 saat sonra mama ver

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Reflu ola bilir cnm doktoruna sor çünkü reflusu olan bebekler özel olarak ar mama kullaniyor cnm dik besle biraz normal mama bırakman lazım refluyse ben bebelac gold ar kullandım çok memnundum kilo alımı falan 6 aya kdar kullanırdı doktorumuz kusmalarimiz bitti sonra normal mamaya geçtik
İlk emzirdiğinde kaç dakika emziriyorsun yani doyuyordur ardından hemen mama verme canım mesela bir emziriyorsun 2-3 saat sonra mama ver
Vallah canım 5 dk da olmuyor bence emdiği zaman ama yutkunma sesi geliyor gazdan dolayı ememiyor kendini sıkıyor böyle sonra bakıyorum uyutmaya çalışınca ağlıyor mama yapıyorum ya içiyor bazen yada içmiyor ağzından atıyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Vallah canım 5 dk da olmuyor bence emdiği zaman ama yutkunma sesi geliyor gazdan dolayı ememiyor kendini sıkıyor böyle sonra bakıyorum uyutmaya çalışınca ağlıyor mama yapıyorum ya içiyor bazen yada içmiyor ağzından atıyor
Kıyamam çok gazı var demek ki gaz yapacak yiyeceklerden uzak dur rezene kimyon çayı filan tüket

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Gazı var demek ki cnm kimyon rezene çayı tüket senden bebeğe geçsin karnına masaj yap ayaklarını karnını hep sıcak tut cnm

Tüm sayfalar yüklendi.