Kızlar ne yapacağımı bilmiyorum eşim psikolojimi çok bozdu ondan çok korkuyorum normal bir insan gibi düşüncesi yok gel gitleri var madde kullanan birisi arada içer arada içmez içtiği zamanlar dinç olur içmediği zamanlar ise sürekli uyur ve yemek çok yer bugun gece 2 de uyuduk eşimle birden eşim ismimi soyleyerek bağırdı bende uyandım noldu dedm küfürler etti su getirdim içti bardağı fırlattı üstüme geldi durdu yine gitti geldi bu sefer tekrar üstüme geldi küfürler saydırdı noldu dedim nefes nefese kalmıştı uykuda ucluler musallt oldu bana dedi bende o karabasan dedim korkma başladı bana saydirmaya sen ne biçim kadınsın falan annesi geldi noldu dedi ben uykuda nefes nefese kaldım gelmedi hemen yanıma dedi bende annesine dedim ben duymadım bağırdı öyle duydum dedim annesine ona söyle benden uzak dursun yoksa Bogcam onu dedi bana bugünü unutma dedi uyuyamiyorm korkudan psikolojim çok kötü babası da bana dedi o içen biri bir gün cik git gezmeye niyetine babanlara git gelme akillanana kadar dedi nasıl yapcm çok korkuyorum bisey yapar bana ve aileme ne yapicagimi bilmiyorum