Sorum var Kızlar bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde melisaazraebru tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 213 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız
Konbuyu başlatan melisaazraebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sol üst yirmilik dişim sürekli apse yapıyodu sureklı de antibiyotik kullanıyordum gecıyodu hastaneye gıtmeye gerek duymuyodum en son da sısme oldu daha kötü oldu cekım dediler cekımı zor mu

F

~Fatmanur💕Ayşe

Guest
Allah şifa versin cnm.Ben de çektirdim çekerken iğneyle uyuşturuyorlar ama yine de dişini hissediyorsun tabi çıktığını bikaç saat içinde de zaten ağrı başlıyor özellikle akşam vakitleri

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kızlar sol üst yirmilik dişim sürekli apse yapıyodu sureklı de antibiyotik kullanıyordum gecıyodu hastaneye gıtmeye gerek duymuyodum en son da sısme oldu daha kötü oldu cekım dediler cekımı zor mu
Doktora göre değişir kadın doktor çekmesin aman bileği kuvvetli erkek doktorun çekmesini iste benim 2 yirmiliğim vardı birini kadın doktor çekti mübarek sanki matkapla inşaatta çalışıyor çıkaramayınca erkek doktoru çağırdı öldüm resmen diğer yirmiliğim için özellikle erkek doktora gittim önce bi güzel uyuşturdu sonra penseyle sağa sola salladı sonra yuvarlayıp çıkardı önceki gibi yapar diye çok korktum ama hiç ağrı falan olmadı apseli yirmiliği bilemem belki bir süre antibiyotik verir

melisaazraebru

Kayıtlı Üye
rank
Allah şifa versin cnm.Ben de çektirdim çekerken iğneyle uyuşturuyorlar ama yine de dişini hissediyorsun tabi çıktığını bikaç saat içinde de zaten ağrı başlıyor özellikle akşam vakitleri
Uyustuktan sonra ağrı falan oluyor mu canım çekerken birde çektikten sonra ağri çok mu oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doktora göre değişir kadın doktor çekmesin aman bileği kuvvetli erkek doktorun çekmesini iste benim 2 yirmiliğim vardı birini kadın doktor çekti mübarek sanki matkapla inşaatta çalışıyor çıkaramayınca erkek doktoru çağırdı öldüm resmen diğer yirmiliğim için özellikle erkek doktora gittim önce bi güzel uyuşturdu sonra penseyle sağa sola salladı sonra yuvarlayıp çıkardı önceki gibi yapar diye çok korktum ama hiç ağrı falan olmadı apseli yirmiliği bilemem belki bir süre antibiyotik verir
Muaneye kadın doktora gittim bana dedıgı sabah aç karına gel çekelim dişi dedi aç karına ne alaka onu anlayamadım ben bende erkek doktora aldım randevu ona gidicem işte çok korkuyorum çekimden ilk defa diş ağrısı cektım çektirmeyi de ilk olucak çok korkuyorum

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Uyustuktan sonra ağrı falan oluyor mu canım çekerken birde çektikten sonra ağri çok mu oluyor

Muaneye kadın doktora gittim bana dedıgı sabah aç karına gel çekelim dişi dedi aç karına ne alaka onu anlayamadım ben bende erkek doktora aldım randevu ona gidicem işte çok korkuyorum çekimden ilk defa diş ağrısı cektım çektirmeyi de ilk olucak çok korkuyorum
Aç karına gitmen lazım çünkü kusarsan akciğerine kaçabilir bir de daha az miden bulanır

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank

Bana aç gel falan demedi ikisi de belki hazalın dediği gibidir bilmiyorum ben tok gittim ikisinde de sen erkek doktora git ama bak belki saçma gelecek ama cidden doktorun bileğinin kuvvetli olması çok önemli kendim yaşadım o derdi doktor zayıfsa hiç uğraşma doktorunu kendin seçmek en iyisi hatta mümkünse özele git ankaradaysan kendi doktorumu öneririm hatta o derece memnun kaldım bin 500 aldı kışın

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Ağrısı insandan insana ve doktordan doktora değişir sen arkadaşın dediği gibi erkek ve iyi bilinen bir doktora git ağrısı ilahiki olur geceleri yatmadan kuvvetli bir ağrı kesici iç oyle yat ağrın olsa bile oyle şiddetli olmaz ama her türlü az da olsa olur o ağrı

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank

Benim acı eşiğim düşüktür sabah 10'da çektirdim dişimi öğleden sonra geçmişti bile sadece biraz sızı vardı akşam o da geçti ve sadece 1 kere parol içtim o ara emziriyorum diye parol verdi yetti

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar