Kızlar bakar mısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Kızlar bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 257 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakar mısınız
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Sıcaktan canım benim kızım 15 aylık aşırı sıcak olduğunda direk terleyen bölgeleri isilik oluyor . Sen 2 günde bir duş aldır korkuyorum aldıramam dersen de nemli bir bezle sil bebeğinin ağız silme mendili vardır onunla sile camım ,
Duş aldırıdım ama geçmedi ama dun cam acık uyutum geçmişti bu gün tekrardan oldu

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
İsilik bu çok giydirme ince bi zıbın yeterli olur gündüz kolsuz zıbın gece de kollu zıbın giydir tüm yaz bebeklerinin sorunu ay
Evet bende sadece zıbın giydiriyorum gece gündüz kolsuz çorapsız da bide sey erkek bebekler sıcak sevmiyormus ne kadar doğru bilmiyorum bide vantilatörün yanında falan da uyutuyorum ama hala benekler var

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Yaz ayında oluyor ya yapacak bir şey yok bol bol cam açmak ılıktan biraz daha sıcak bir suyla duş aldırmak gerekiyor biz bile dayanamıyoruz kaldı ki bebeler benim kız 2 buçuk yaşında çok sıcak terliyorum dışarı çıkmak istemiyorum diyor 🤷‍♀️

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Yaz ayında oluyor ya yapacak bir şey yok bol bol cam açmak ılıktan biraz daha sıcak bir suyla duş aldırmak gerekiyor biz bile dayanamıyoruz kaldı ki bebeler benim kız 2 buçuk yaşında çok sıcak terliyorum dışarı çıkmak istemiyorum diyor 🤷‍♀️
😂 miniğe bak bide çıkmak istemiyorum diyo
Evet ama haklısın biz bu haldeysek onlar kim bilir nasıl dayanıyor biz gene sıcak diyip duşa giriyoruz onlar hiç bişi bile diyemiyorlar vücutlarıyla atıyorlar

Tüm sayfalar yüklendi.