Ben orucluyum sabahta beri bel ağrısı karın ağrısı var bilgi verin bana
Dilan ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 274 12 Ocak 2023 #1 Ben orucluyum sabahta beri bel ağrısı karın ağrısı var bilgi verin bana
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 12 Ocak 2023 #2 Dilan ❤️' Alıntı: Ben orucluyum sabahta beri bel ağrısı karın ağrısı var bilgi verin bana Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım benim bilgim yok yinede yazmak istedim Dilan ❤️' Alıntı: Ben orucluyum sabahta beri bel ağrısı karın ağrısı var bilgi verin bana Genişletmek için tıkla ...
Dilan ❤️' Alıntı: Ben orucluyum sabahta beri bel ağrısı karın ağrısı var bilgi verin bana Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım benim bilgim yok yinede yazmak istedim Dilan ❤️' Alıntı: Ben orucluyum sabahta beri bel ağrısı karın ağrısı var bilgi verin bana Genişletmek için tıkla ...
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 12 Ocak 2023 #3 Dilan ❤️' Alıntı: Ben orucluyum sabahta beri bel ağrısı karın ağrısı var bilgi verin bana Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım kaç haftalıksin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Ocak 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Geçmiş olsun canım kaç haftalıksin Genişletmek için tıkla ... Oruç ile ilgili olduğunu düşünmüyorum
Dilan ❤️' Alıntı: Ben orucluyum sabahta beri bel ağrısı karın ağrısı var bilgi verin bana Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım kaç haftalıksin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Ocak 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Geçmiş olsun canım kaç haftalıksin Genişletmek için tıkla ... Oruç ile ilgili olduğunu düşünmüyorum
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 12 Ocak 2023 #4 Dilan ❤️' Alıntı: Ben orucluyum sabahta beri bel ağrısı karın ağrısı var bilgi verin bana Genişletmek için tıkla ... orucla ilgili degil canim yenu gebesin dimi? yeni genelikde oluyor bel kasik agrisi
Dilan ❤️' Alıntı: Ben orucluyum sabahta beri bel ağrısı karın ağrısı var bilgi verin bana Genişletmek için tıkla ... orucla ilgili degil canim yenu gebesin dimi? yeni genelikde oluyor bel kasik agrisi
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 12 Ocak 2023 #5 Dilan ❤️' Alıntı: Ben orucluyum sabahta beri bel ağrısı karın ağrısı var bilgi verin bana Genişletmek için tıkla ... Oruç ile ilgisi yoktur tatlım. Dinlenince geçiyor mu ağrıya kanma yada lekelenme eşikj ediyor mu önemli olan bunlar
Dilan ❤️' Alıntı: Ben orucluyum sabahta beri bel ağrısı karın ağrısı var bilgi verin bana Genişletmek için tıkla ... Oruç ile ilgisi yoktur tatlım. Dinlenince geçiyor mu ağrıya kanma yada lekelenme eşikj ediyor mu önemli olan bunlar
Dilan ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 274 12 Ocak 2023 #6 18haftalik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Ocak 2023 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Oruç ile ilgisi yoktur tatlım. Dinlenince geçiyor mu ağrıya kanma yada lekelenme eşikj ediyor mu önemli olan bunlar Genişletmek için tıkla ... Yok canım hiç bişey yok kanama falan karın ağrısı bıraktı migdem çok ağrıyor
18haftalik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Ocak 2023 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Oruç ile ilgisi yoktur tatlım. Dinlenince geçiyor mu ağrıya kanma yada lekelenme eşikj ediyor mu önemli olan bunlar Genişletmek için tıkla ... Yok canım hiç bişey yok kanama falan karın ağrısı bıraktı migdem çok ağrıyor
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 12 Ocak 2023 #7 Dilan ❤️' Alıntı: 18haftalik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Ocak 2023 Yok canım hiç bişey yok kanama falan karın ağrısı bıraktı migdem çok ağrıyor Genişletmek için tıkla ... O açlıktan olur işte canım gece bir şey yemeden mi niyey ettin
Dilan ❤️' Alıntı: 18haftalik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Ocak 2023 Yok canım hiç bişey yok kanama falan karın ağrısı bıraktı migdem çok ağrıyor Genişletmek için tıkla ... O açlıktan olur işte canım gece bir şey yemeden mi niyey ettin
Dilan ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 274 13 Ocak 2023 #8 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: O açlıktan olur işte canım gece bir şey yemeden mi niyey ettin Genişletmek için tıkla ... Saat 10yedim
Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: O açlıktan olur işte canım gece bir şey yemeden mi niyey ettin Genişletmek için tıkla ... Saat 10yedim
D Doğa'm 💜 Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2022 Mesajlar 2,060 Konum Ankara 13 Ocak 2023 #9 Dilan ❤️' Alıntı: Ben orucluyum sabahta beri bel ağrısı karın ağrısı var bilgi verin bana Genişletmek için tıkla ... Allah kabul etsin canım gebelikte çok da önerilmez vücudunun besine suya her zamankinden daha çok ihtiyacı var diye ama tabii tercih meselesi
Dilan ❤️' Alıntı: Ben orucluyum sabahta beri bel ağrısı karın ağrısı var bilgi verin bana Genişletmek için tıkla ... Allah kabul etsin canım gebelikte çok da önerilmez vücudunun besine suya her zamankinden daha çok ihtiyacı var diye ama tabii tercih meselesi
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 13 Ocak 2023 #10 Dilan ❤️' Alıntı: Saat 10yedim Genişletmek için tıkla ... Uzun süre aç ve susuz olduğun in canım .