Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya kızlar bebeyim daha 27 günlük . Kulağı baydır ağrıyor ilac kullanıyom ama geçmiyor ya çok canım sıkılıyor. Lütfen yardım edin ne yapayım ne öneriniz var?
Ya kızlar bebeyim daha 27 günlük . Kulağı baydır ağrıyor ilac kullanıyom ama geçmiyor ya çok canım sıkılıyor. Lütfen yardım edin ne yapayım ne öneriniz var?
Bende bu durumu yaşadım canm damla kullandım geçmedi kaynanam kendi sütünü bi iki damla koy dedi bende öyle yaptım bi iki damla koyup tekrar bebeği yana çevirdim süt çıktı iyi oldu ama kulak damlası da kullanabilirsin ya da visk var eczanelerde onu kulağının arkasına az miktarda masaj yaparak uygula rwhtliyorlar uykuya dalıyorlar öyle geçmiş olsun
Bende bu durumu yaşadım canm damla kullandım geçmedi kaynanam kendi sütünü bi iki damla koy dedi bende öyle yaptım bi iki damla koyup tekrar bebeği yana çevirdim süt çıktı iyi oldu ama kulak damlası da kullanabilirsin ya da visk var eczanelerde onu kulağının arkasına az miktarda masaj yaparak uygula rwhtliyorlar uykuya dalıyorlar öyle geçmiş olsun
Ya damlatdım bikaç kez ama geçmiyorki. Eşim ilaç aldı doktor tavsiyesile ama geçmedi ya. Gecem gündüzün haram oldu. Kakası yeşil çıkıyor ondanda anlıyorum yanu geçmediyini . Napayım. Ya şu bebekler 6 ayına kadar anneye zulum ediyorlar resmen saat 6 dan ayakdayım gecede zaten dogru dürüst uyumadım. Bir yandan dikişlerim iltihaplanmış kaşınıyor ve agrıyor. Resmen bitmiş durumdayım