Sorum var Kizlar bakarmisiniz😥

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asi tarafından oluşturulan Kizlar bakarmisiniz😥 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 835 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bakarmisiniz😥
Konbuyu başlatan Asi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Asi

Kayıtlı Üye
rank
Nasılsınız kızlar iki gündür aşırı belim ağrıyo 21haftalık hamileyim şimdiye kadar böyle şiddetli ağrılarım olmamıştı en son hamileliğimin ilk haftalarında yaşadım bel ağrısı aynısı yaşıyan anne adayları varmı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Nasılsınız kızlar iki gündür aşırı belim ağrıyo 21haftalık hamileyim şimdiye kadar böyle şiddetli ağrılarım olmamıştı en son hamileliğimin ilk haftalarında yaşadım bel ağrısı aynısı yaşıyan anne adayları varmı
Dinlenince geçiyor mu kuzum peki

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
dinlenice geciyorsa normal canım ben gebeliyin başından beri bel ağrısı çekiyorum çocuk büyüdükce ağrım coğalıyor 5dakatan artık ayak da duramıyorum

Asi

Kayıtlı Üye
rank
Dinlenince geçiyor mu kuzum peki
Geçiyo çanım ama bi zaman sonra yine ağrıyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

dinlenice geciyorsa normal canım ben gebeliyin başından beri bel ağrısı çekiyorum çocuk büyüdükce ağrım coğalıyor 5dakatan artık ayak da duramıyorum
Geçiyo canım ama yine bi zaman sonra yine çekiyoyorum bel ağrısı bazen koltuktan zor kalkıyorum daha bebek küçük 21haftalık

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Çok geçmiş olsun canım bende gebeliğin başından beri sırt ağrısı çekiyorum geçmez ise doktara görün istersen için rahat eder

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank

Geçiyo canım ama yine bi zaman sonra yine çekiyoyorum bel ağrısı bazen koltuktan zor kalkıyorum daha bebek küçük 21haftalık
Kuzum doktora söyle belki bişiy verir bana gebelik korsesi yazdı belime cok ağırlık düşmsin diye bana cok iyi geldi sende söyle belki sanada yazar

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Geçiyorsa korkma canım normal o ağrılar kendini çok yormanaya bak

Asi

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun canım bende gebeliğin başından beri sırt ağrısı çekiyorum geçmez ise doktara görün istersen için rahat eder
Öyle yapıcam canım

Kuzum doktora söyle belki bişiy verir bana gebelik korsesi yazdı belime cok ağırlık düşmsin diye bana cok iyi geldi sende söyle belki sanada yazar
Söylemem lazım ağrıya iyi geliyosa

Tüm sayfalar yüklendi.