Sorum var Kızlar bakarmısınız

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde mevre0303 tarafından oluşturulan Kızlar bakarmısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 132 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakarmısınız
Konbuyu başlatan mevre0303
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

mevre0303

Kayıtlı Üye
rank
Benim adettime iki gün gecikti karınım ağrıyor ama adettim gelmiyor midem de bulanıyor kafam dönüyor acabaına hamile miyim benim gibi durum yaşayan var mı

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Benim adettime iki gün gecikti karınım ağrıyor ama adettim gelmiyor midem de bulanıyor kafam dönüyor acabaına hamile miyim benim gibi durum yaşayan var mı
En mantıklısı bi gebelik testı yada kan vermen olur adetin gecikmesi farklı nedenlerden de olabilir ve her hamile belirtisi kişiden kişiye göre değişir

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Acık pembe ve açık kahve rengi oluyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kanmada pıhtı varsa yerleşme degil o
Olabilir benim hiç kanamam olmadı ama beklemiş kan kahverengi olur gibi düşündüm neyse zaten bu yok karnım ağrıyor midem bulanıyor hep safsata gideceksin adetin geçtikten sonra kan vereceksin olacak bitecek

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Olabilir benim hiç kanamam olmadı ama beklemiş kan kahverengi olur gibi düşündüm neyse zaten bu yok karnım ağrıyor midem bulanıyor hep safsata gideceksin adetin geçtikten sonra kan vereceksin olacak bitecek
Ya zaten çok az bi damla mı ne oluyor yani takip etmen lazıö bende oyle olmuştu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ya zaten çok az bi damla mı ne oluyor yani takip etmen lazıö bende oyle olmuştu

Ya bide belirtileri yazıyolar ama burda da müneccim değiliz zaten belki üşüttün ondan da olabilir ve zaten herkes de hamilelik belirtisi farkli şimdi oooo evet hamilesin kesin sadece hamile olunca mide bulantısı oluyor desek boşu boşuna belki sevinecen mutlu olacaksın o yüzden burda bu soruyu sormak çok saçma yap bi test bak yanii

Tüm sayfalar yüklendi.