Kizlar bakin biii

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kubraemir34 tarafından oluşturulan Kizlar bakin biii başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,705 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bakin biii
Konbuyu başlatan Kubraemir34
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Balığın annesi

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Ben detaylı ultrason yaptırmak istemiyorum bu konuda çok kafam karışık lütfen bilgisi olan yada fikri olan yazar miii🤩🤩🤩 seviyorum siziiiii☺
Hamilelikte ikili ya da üçlü tarama şeker yüklemesi bence çok gerekli değil ben yaptırmadım tabi Dr görüşüde önemli bu konuda yapılması gerekiyorsa orası ayrı ama detaylı ultrason önemli bebeğin bütün organlarının gelişimine damar yapısına bakılıyor bir sıkıntı olduğunda erkenden önlem aliniyor ve yapan Dr bilgisi de önemli şiddetle yaptırmanızı tavsiye ederim 😀 ama karar sizin tabi

Serbet

Kayıtlı Üye
rank
Ayrintili ultrason cok onemli! Bebekte veya annede olasi bir rahatsızlığı onceden saptayip anne karninda veya dogar doğmaz yapilan ameliyatla bebegi de anneyi de kurtariyorlar bu sayede. Mesela düşünün bebegin kalp kapakcigi eksik ve doktorunuz bunu gormedi. Dogar dogmaz bebek ameliyata alinip rahatlikla kurtarilabilecekken maalesef kaybedebilirsiniz. Erken teshis gibi düşünün. Yani ayrintili ultrasonda bebegin 5 parmagi da yerinde mi diye sormayin, 4 olsa dogurmayacak miyiz. Burada onemli.olan detayli organ incelemesi.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu platformda Bence gerekli degil, ben yaptirmadim diye yazan anne adaylarını dikkate almayin. Bunun hiçbir mantikli açıklaması yok. Doktorunuzu dinleyin, youtube'da cok faydali videolar ceken kadin dogumcular var, onlari izleyin.

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ben detaylı ultrason yaptırmak istemiyorum bu konuda çok kafam karışık lütfen bilgisi olan yada fikri olan yazar miii🤩🤩🤩 seviyorum siziiiii☺
Yapıp yapmamak senin kararin diyorlar nasıl benim doktorum illa yaptircaksin diyor devlette sıra bulamadım özelde yaptırıcam cuma günü pazartesi gününe randevu verdi hemen gel sonucu göster diye ilk gebeligimde özele gidiyordum o doktorda her testi yaptırdı şimdide öyle her ay kan idrar bakılıyor ultrason yapılıyor bebekte birşey varsa bunu anne karnında fark edip buna hazırlıklı doğum yapmak bambaşka birde hiç birşey bilmeden doğurup bir sorun olursa Allah göstermesin o bambaşka oğlumun kalbi delikti detaylı ultrason da doğdu takibe alındı hemen zamanla kapandı bence mutlak yapılması lazım

...

Moderator
Mod
rank
Kacinci gebeligin canim

Sence yaptirsam mi abla benimde bu hafta yaptirmam lazim
Canım benim istersen yaptır.Ama illede zorlamıyolar ol diye.Mesela doktorum bir kere bile tetanoz aşısı yaptırdınmı diye sormadı.Üç çocuğumunda doktoru o.

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Kacinci gebeligin canim

Sence yaptirsam mi abla benimde bu hafta yaptirmam lazim
Bende ilkinde yaptırdım ne dediyse dr ikincide de şimdi 3.hamileyim bakalım isterse yaparim her halde benden bisey istese yapmayınca eve geldiğimde hep ıçimde kaliyo nedense anlamadim

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Neden istemiyorsun ki Allah a şükür cinsiyeti iç organlarının nerede olduğu parmakları vücudundaki damarları gözü ağzı hepsine detaylı bakıyor para dan yana düşünüyorsan MHRS randevu sistemi gir perinatoloji bölümü riskli gebelik oradan al İstanbul da yaşıyorsan bakırköy Sadi konuk eğitim araştırma hastanesi yapıyor ücretsiz lütfen yaptır kim ne derse desin Medicana international 800 liraya yapıyordu bende bakırköy Sadi konuk eğitim araştırma hastanesi ücretsiz yaptırdım yaptır lutfen

Tüm sayfalar yüklendi.