Kızlar bakın hele bi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Kızlar bakın hele bi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,151 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakın hele bi
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar17+3 hamileyim ve 10 kilo aldım 60 kiloyla hamile kaldım şuan 70 im ve aşırı canım sıkıldı bu duruma doktorum kilo gidişatı iyi dedi ama benim yine de canım sıkıldı benim gibi olan var mı bişey deyin bana
Canını sıkma canım doktorun iyi demiş. Sen bebeğe de sana da yaralı şeyler tüket sadece yürüyüş yapabilirsin bı riskin yoksa sana da iyi gelir. Bende toplamda 20 kilo almıştım doğum sonrası veriyorsun. Zaten son aylarda bebek hızla büyüdüğü için kilo alıyor senin alman durabilir. Moralini bozma 🥰

Hafureren

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar17+3 hamileyim ve 10 kilo aldım 60 kiloyla hamile kaldım şuan 70 im ve aşırı canım sıkıldı bu duruma doktorum kilo gidişatı iyi dedi ama benim yine de canım sıkıldı benim gibi olan var mı bişey deyin bana
Canısı bende 55 kiloyla hamile kaldım 70 olmuşum bnde üzüldüm ama yapacak bir şey yok herşey bebişlerimiz için hep zayıf kalacaz diye birşey yok anne olmak kolay değil takılma tatlım 🥰

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ben de 27.haftada 10 kilo aldım 53tüm 63 oldum biraz fazla gibi ama kilo değilde faydalı şeyler yemeğe çalışın ilerleyen zamanlar belki düzene girer boyunuz varsa kilonuz okadarda fena değil

Kübra çelik

Kayıtlı Üye
rank
Ben 60 la hamile kaldım.suan 6 aylik oldum 6 kilo aldım.ekmek sadece sabah kahvaltısında yiyom.ekmek hamur işi tatlı az yiyom ki fzla kilo almayım.sonra vermesi zor oluyor.

M

Meraklı

Guest
Ben de 22 haftalık hamileyim. 7 kilo almışım. Benim de moralim bozuk 😪 bebeğinizin cinsiyeti ne? Erkek bebek anneleri daha hızlı kilo alır diyorlar, kendimi öyle teselli ediyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben de 22 haftalık hamileyim. 7 kilo almışım. Benim de moralim bozuk 😪 bebeğinizin cinsiyeti ne? Erkek bebek anneleri daha hızlı kilo alır diyorlar, kendimi öyle teselli ediyorum
Bende erkek bebeğe gebeyim 55 ile hamile kaldım şuan 29+5 haftaligiz ve en son 27 haftalık iken 61 kiloydum bence bünye ile alakalı bir şey canım

Sunny

Kayıtlı Üye
rank
Doktorun neye istinaden iyi dedi ki. Bana gazla geldi açıkçası. 22 haftalık hamileyim 6 kilo aldım henüz. Ki son aylarda daha fazla alınıyor ve normal kiloda hamile kalan biri 13-14 kilo ile bitirmeli hamileliği.

Rüyaa

Kayıtlı Üye
rank
Bende 60 kilo ile hamile kaldim 15 kilo aldim 75 kilo ile dogum yaptım iki ay olacak dogum yapali şuan tam 60 kiloyum😀

Hiva

Kayıtlı Üye
rank
Canım üzme kendini kilo gelip gecici birşey bende 60 kiloyla hamile kaldım 85kiloyla doğum yaptım şimdi on kilo verdim dahada vermeyi düşünüyorum bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah gerisi gelir

Tüm sayfalar yüklendi.