Kızlar bakın hele bi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Kızlar bakın hele bi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,164 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bakın hele bi
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar17+3 hamileyim ve 10 kilo aldım 60 kiloyla hamile kaldım şuan 70 im ve aşırı canım sıkıldı bu duruma doktorum kilo gidişatı iyi dedi ama benim yine de canım sıkıldı benim gibi olan var mı bişey deyin bana
Çok normal sen kilo aldıkça bebişte alıyo doğumdan sonra verirsin sıkıntı yapma canım

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar17+3 hamileyim ve 10 kilo aldım 60 kiloyla hamile kaldım şuan 70 im ve aşırı canım sıkıldı bu duruma doktorum kilo gidişatı iyi dedi ama benim yine de canım sıkıldı benim gibi olan var mı bişey deyin bana
Canım arkadaşımla aynı haftayiz ben 11 kilo aldım o 30 kilo almış hamilelik boyunca kişiden kişiye değişiyor 35 haftayiz

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ben 16 haftaya kadar aşırı iştahsızlık ve bulantılarla savaşıyordum şu birkaç gündür iştahım açıldı yiyorum yani he bulantım yine var ama en azından yemek yiyebiliyor ve su icebiliyorum 🤗 yani baya kilo verdim alırsam bu hafta sonrası başlarım gibi bunu önlemek için de bir çabam yok valla amaaan 😂😂 bu arada bugün tam 17 haftalık minnakım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar