Kızlar ben geldim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kızlar ben geldim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,948 kez görüntülenmiş, 55 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar ben geldim
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Çok sevindim cnm Allahım sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin🤲 kurtuluyorsn çok şükür. 38 haftaliksn ne erken nede geç morelini yüksek tutmaya çalış heycandandir o karışık duygular 😘🤗
Allah razı olsun canım benim evet birde bekleyen çocuk da olunca evde iki kat fazla duygusal oluyor insan 🥰🙏🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😖😖😖 allahım isinizi kolaylastirsin cicegim
Amin kuzum inşallah 🤲🤲❣️❣️

Canim benim Allah yar ve yardımcın olsun. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Amin canım cümlemize inşallah 🤲🤲🥰

Canim benim Allah yar ve yardımcın olsun. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hayırlısı olsun canım bnm sağ salim kucağına al insalh
İnşAllah kuzum hepimiz sağlıkla kavuşalım 🤲🤲❣️

Gozunaydin cnm çok şükür küçük karlar prensesi elizan geliyor❤😍😍
Geliyor gelmekte olan canım 😍😍😍🥰❄️

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Nst bitti doktor geldi yanıma yaklaşık 1 saat nst çekildi 10 dakika da 1 sancılar çıktı doktor yarın alalım dedi gidip kan tahlili ve PCR testi verdik eşimle yarın öğleden sonra 13.00 da doğuma giriyorum tahlil sonuçlarını anestezi uzmanı ile görüştüm epidurala karar verdi saat 11 de yatışım yapılacak çok karışık duygular içindeyim 😔
Nasildi bugun yolculugunuz, enteresan bir sekilde gun icerisinde sık sık aklima geldiniz.. herseyin yolunda olmasina cok sevindim.. daha once epidural olmusmuydunuz?

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Gozunaydin cnm çok şükür küçük karlar prensesi elizan geliyor❤😍😍
Ya hadi gozun aydin canim seni merak ettim butun gun şükür iyisiniz elizanla yarin kavusuyorsun desene ay cok heyecanlı bir durum sabah olmaz simdi sag salim al kucagina canım darisi basimiza 🥰
O kadar yorgunum gözlerim yanıyor ama uyku tutmuyor bşr türlü 🤭🤭😍❣️

Nasildi bugun yolculugunuz, enteresan bir sekilde gun icerisinde sık sık aklima geldiniz.. herseyin yolunda olmasina cok sevindim.. daha once epidural olmusmuydunuz?
Daha önce spinal olmuştu uzman epidurala karar verdi yolculuk nasıl geçsin uzun saatler arabayı çıkarmaya uğraştık kaç dakika bilmem olduğumuz mahalleden çıkmaya uğraştık ama vardır bunda da bir hayır dedik garip ama sanki geç gitmemiz yolların kapalı olması bizim için daha iyi olacakmış gibi hissettim zaten sonrası koşturmaca nst tahlil test şükür PCR testi de negatif çıktı en büyük korkum oydu artık doğumu bekliyorum heyecanla merakla korku ile 🥰🤲

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun canım benim evet birde bekleyen çocuk da olunca evde iki kat fazla duygusal oluyor insan 🥰🙏🙏

Amin kuzum inşallah 🤲🤲❣️❣️

Heyecan varmı

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
O kadar yorgunum gözlerim yanıyor ama uyku tutmuyor bşr türlü 🤭🤭😍❣️

Daha önce spinal olmuştu uzman epidurala karar verdi yolculuk nasıl geçsin uzun saatler arabayı çıkarmaya uğraştık kaç dakika bilmem olduğumuz mahalleden çıkmaya uğraştık ama vardır bunda da bir hayır dedik garip ama sanki geç gitmemiz yolların kapalı olması bizim için daha iyi olacakmış gibi hissettim zaten sonrası koşturmaca nst tahlil test şükür PCR testi de negatif çıktı en büyük korkum oydu artık doğumu bekliyorum heyecanla merakla korku ile 🥰🤲
Anesteziyi atmaniz kolay olmus muydu?
Cok sevindim bugun kazasiz hayirli bir sekilde gecmesine.. hormonlarimiz sebebiyle dogum zamani epeyce duygusallasiyoruz bu cok normal halihazirda zaten sizinde bildiginizi dusunuyorum , rabbimde yardimciniz olsun insallah.. yarin hayirli haberlerinizi almayi bekliyoruz.. heycan ve stres yapmamaya calisin kendinizi olabildigince serbest birakmaya calisin rabbim tum kolayliklari beraberinizde getirsin insallah, allaha emanet olun:)

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Anesteziyi atmaniz kolay olmus muydu?
Cok sevindim bugun kazasiz hayirli bir sekilde gecmesine.. hormonlarimiz sebebiyle dogum zamani epeyce duygusallasiyoruz bu cok normal halihazirda zaten sizinde bildiginizi dusunuyorum , rabbimde yardimciniz olsun insallah.. yarin hayirli haberlerinizi almayi bekliyoruz.. heycan ve stres yapmamaya calisin kendinizi olabildigince serbest birakmaya calisin rabbim tum kolayliklari beraberinizde getirsin insallah, allaha emanet olun:)
İlk çok kolaydı ama o spinal olmuştu bu epidural dediler ama oda farklıymış aklım kaldı inşallah güzel bir doğum hikayesi ile tekrar yazarım 🥰🤲🤲

Çok 😍😍

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
İlk çok kolaydı ama o spinal olmuştu bu epidural dediler ama oda farklıymış aklım kaldı inşallah güzel bir doğum hikayesi ile tekrar yazarım 🥰🤲🤲

Çok 😍😍
Insallah sabirsizlikla bekliycem :)

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank

Çok 😍😍
Çok heyecanlandım kuzum benim güzel prenses le gel kar güzelim

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank

Çok 😍😍
Doğum hikayeni bekliyoruz kızlar doğurdum diye konu actigin an ordayız 🤣 güzel bir doğum geçir canim hersey yolunda gider inşallah 🙏🥰

Tüm sayfalar yüklendi.