Kızlar bez stogu yaptım ama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Kızlar bez stogu yaptım ama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,545 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bez stogu yaptım ama
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Öyle mi olmuş ya. Bnde ilk doğumundan kalan dört tane hasta bezi kalmış almaya gerek duymadım zaten iki tane kullanmıştım doğumda sonra normal pet kullandim
Evet kuşum ya 😖gecen gün şok markette gordum 60 olmus çüş dedim ya😖
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence de yeter heralde kuzum alma bencede
Öyle mi olmuş ya. Bnde ilk doğumundan kalan dört tane hasta bezi kalmış almaya gerek duymadım zaten iki tane kullanmıştım doğumda sonra normal pet kullandim

Ateş pahası bu ne ley
Hemde nasıl

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Anneler canlarım nasılsınız size birşey soracam bebek bezi için canlar önlem sleepy natural bimin markası bez molfi× A101 hepsini aldım ama biri söyledi sen aldınn ama ya pişik yaparsa onları kullananamazsın kafam karıştı yardım edin kafam karıştı
Tek bir markanın alsaydın iki paket kullanıp duruma göre bittikçe almaya devam ederdin canım hem fazla almışsın ne kadar kullanır bilinmez ki hepsi 1 numara mı

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Tek bir markanın alsaydın iki paket kullanıp duruma göre bittikçe almaya devam ederdin canım hem fazla almışsın ne kadar kullanır bilinmez ki hepsi 1 numara mı
Nurum 123 numara 🤭🤭 eşim yeter dedi eşim yeter alma defi bunlar bitsin çocuga ortak bi marka alalım dedi oda kızdı indirim diye her marka almışsın bu ne kız dedi

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Anneler canlarım nasılsınız size birşey soracam bebek bezi için canlar önlem sleepy natural bimin markası bez molfi× A101 hepsini aldım ama biri söyledi sen aldınn ama ya pişik yaparsa onları kullananamazsın kafam karıştı yardım edin kafam karıştı
Ben tuvalet iletişimi düşünüyorum birde yıkanabilir bezler 😅

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canım başka alma
Almıyacam zaten

Başka marka kaldımı sibel alemsin walla 😂😂😂😁😁
Yok bence bi prima kaldı eşimde kızdı hangi ara bunları aldın dedi😂😂😂

Başka marka kaldımı sibel alemsin walla 😂😂😂😁😁
Yok bence bi prima kaldı eşimde kızdı hangi ara bunları aldın dedi😂😂😂

A

Atlasin annesi

Guest
Cnm bn slippy yeni dogan bol bol aldim ilk paket bitiminde cocugumun poposu pisik oldu ne yapsam duzelmedi bez degisikligi yaptim molfixse gectim duzeldi iki koca paket çöp oldu bazi bez bazi bebege yaramiyor keske az alsaydin belki cildi o markayi sevmeyebilir

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bende stok yaptım ama sadece tek bir marka aldım Molfix oğlumda kullandığım için bildiğim bir marka indirimde buldukça aldım 3 4 aylık bezi oldu şimdiden banada diyorlar ya pişik olursa diye popo yu kuru tutarsan öyle biraz daha isesin şimdi kaka yaptı belki daha vardır biraz daha kalsın dersen pişik olur öbür türlü zaten krem kullanıyoruz hiç yoktan vazelin bile surebilirsin pisigi önler

Tüm sayfalar yüklendi.