Kızlar bı acil bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilaraaa' tarafından oluşturulan Kızlar bı acil bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,415 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bı acil bakın
Konbuyu başlatan Dilaraaa'
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dml

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ağrım var ama kasıkta değil vajinanın üst kısmında değişik. Anlamadım bu durumu yaşayan varmı pazartesi doktora gidicem. Bı yardımcı olun bu durumu yaşayan varsa. Çok ayakta kaldığım icinmi ağrı oldu anlamadım sebebsiz yere başladı gece bı anda

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kızlar ağrım var ama kasıkta değil vajinanın üst kısmında değişik. Anlamadım bu durumu yaşayan varmı pazartesi doktora gidicem. Bı yardımcı olun bu durumu yaşayan varsa. Çok ayakta kaldığım icinmi ağrı oldu anlamadım sebebsiz yere başladı gece bı anda
Kendini çok yorma canım

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kaç haftalık hamilesin
21+ 4 haftaligim
Kaç haftalık hamilesin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kendini çok yorma canım
Hamile değilmiş gibi çok fazla ayakta kaliyorum. Kendimi iyi hissedince ondanmi kaynaklı acaba. Doktora gittiğimde ne gibi muayene eder acaba alttan bakarmiki. Her ihtimale karşı kuaföre gidicem de korkuyorum. Sancı değildir inş

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Muhtemelen enfeksiyondan dır o ağrılar.tek kullanımlık dozla halledilir korkma.her dr un tedavi yöntemi farklı o yüzden alttan bakar veya bakmaz diyemiyorum.Basit bi şey korkma 💐

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Muhtemelen enfeksiyondan dır o ağrılar.tek kullanımlık dozla halledilir korkma.her dr un tedavi yöntemi farklı o yüzden alttan bakar veya bakmaz diyemiyorum.Basit bi şey korkma 💐
İnş pazartesi belli olucak önemli bişey değildir. Wc yaparken yanma yok ama enjeksiyon da olabilirmi bu durumda

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Enjeksiyon olabilir canım genelde ondan kaynaklanıyor ama Altan muayne eder bunun için tabiki doktor nereden bilebilir neyin var neyin yok geçmiş olsun bu arada yorma kendini de fazla işteyken

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Enjeksiyon olabilir canım genelde ondan kaynaklanıyor ama Altan muayne eder bunun için tabiki doktor nereden bilebilir neyin var neyin yok geçmiş olsun bu arada yorma kendini de fazla işteyken
Teşekkür ederim bilgi için canım. İnş muayene gerek kalmaz bugün ağrım yok ama genede desemmi demesemmi kararsız kaldım doktorw

Dml

Kayıtlı Üye
rank
Korkma çok normal pelvis ağrısı bebek büyüdükçe baskı yapar ve vajina üstü kemik kırığı Gibi ağrır doktor alttan muayene etmez suyuna bakar bebeğe bakar normal olduğunu söyler ben çok sık yaşadım

Tüm sayfalar yüklendi.