Kızlar bı acil bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilaraaa' tarafından oluşturulan Kızlar bı acil bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,403 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bı acil bakın
Konbuyu başlatan Dilaraaa'
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dml

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim bilgi için canım. İnş muayene gerek kalmaz bugün ağrım yok ama genede desemmi demesemmi kararsız kaldım doktorw
Alttan muayene etmez canım haftan çok erken son haftalarin olsa neyse bebek baskısından yada magnezyum eksikliginden ola bilir bende de oluyordu ilaç kullanıyorum azaldı doktora mutlaka soyle sikayetini korkma

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ağrım var ama kasıkta değil vajinanın üst kısmında değişik. Anlamadım bu durumu yaşayan varmı pazartesi doktora gidicem. Bı yardımcı olun bu durumu yaşayan varsa. Çok ayakta kaldığım icinmi ağrı oldu anlamadım sebebsiz yere başladı gece bı anda
Rahmin büyüdüğü için baskı yapıyor olabilir kuzum

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Alttan muayene etmez canım haftan çok erken son haftalarin olsa neyse bebek baskısından yada magnezyum eksikliginden ola bilir bende de oluyordu ilaç kullanıyorum azaldı doktora mutlaka soyle sikayetini korkma
Söyledim doktora bugün. Ani hareketlerden olur yoruldugunda olur rahim baskı yaptıkça olur normal dedi. Dinlenmeye dikkat et bacaklarını havaya kaldırarak dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rahmin büyüdüğü için baskı yapıyor olabilir kuzum
Doktorumda aynısını söyledi canım

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Söyledim doktora bugün. Ani hareketlerden olur yoruldugunda olur rahim baskı yaptıkça olur normal dedi. Dinlenmeye dikkat et bacaklarını havaya kaldırarak dedi

Inşallah geçer canım sürekli böyle gitmez her dönem başka bisey oluyor cunki 32 haftadayım 2. Hamileligim her hafta başka başka şikayetler sıralıyorum doktora nasıl geçecek diyorum doğurunca diyor ☺️😅

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank

Son haftalarda yuruyemeyecek kadar ağrı olacak kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.