Kızlar bı acil bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilaraaa' tarafından oluşturulan Kızlar bı acil bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,424 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bı acil bakın
Konbuyu başlatan Dilaraaa'
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dml

Zuleyha1

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ağrım var ama kasıkta değil vajinanın üst kısmında değişik. Anlamadım bu durumu yaşayan varmı pazartesi doktora gidicem. Bı yardımcı olun bu durumu yaşayan varsa. Çok ayakta kaldığım icinmi ağrı oldu anlamadım sebebsiz yere başladı gece bı anda
Merabalar ilk gebeligimde ayni sikayeti yasiyordum ve alttan muayne geregi duymuyor idrar tahliliyle anlasiliyor enfeksiyon olup olmadigi ve ilk bebegim enfeksiyondan dolayi cok erken dogdu kuvozde kaldi suan 4 yasinda sukur ikinci gebeligimde yine var surekli oluyor kronik enfeksiyon ve hergun papatya cayi icmemi onerdi doktor sukur kurtuldum sikayetlerimde bitti enfeksiyonumda

GüLüCüK

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ağrım var ama kasıkta değil vajinanın üst kısmında değişik. Anlamadım bu durumu yaşayan varmı pazartesi doktora gidicem. Bı yardımcı olun bu durumu yaşayan varsa. Çok ayakta kaldığım icinmi ağrı oldu anlamadım sebebsiz yere başladı gece bı anda
Enfeksiyon olabilir canım sağlık ocağında bile idrar tahlili yaptırırsan öğrenebilirsin. Geçmiş olsun

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin duany iyimisin doktorla görüştunmu
Şuan iyiyim canım ama çok iş yaptığında ve 2 saati geçkin ayakta aldığımda agrim oluyor onun dışında yok şimdilik.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merabalar ilk gebeligimde ayni sikayeti yasiyordum ve alttan muayne geregi duymuyor idrar tahliliyle anlasiliyor enfeksiyon olup olmadigi ve ilk bebegim enfeksiyondan dolayi cok erken dogdu kuvozde kaldi suan 4 yasinda sukur ikinci gebeligimde yine var surekli oluyor kronik enfeksiyon ve hergun papatya cayi icmemi onerdi doktor sukur kurtuldum sikayetlerimde bitti enfeksiyonumda
Enfeksiyona iyi geliyorsa bende iciyim.

Dml

Kayıtlı Üye
rank
Şuan iyiyim canım ama çok iş yaptığında ve 2 saati geçkin ayakta aldığımda agrim oluyor onun dışında yok şimdilik.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Enfeksiyona iyi geliyorsa bende iciyim.
Ben nerdeyse doğum yapıcam hala aynıyım elbet geçicek sende sabret geçmiş olsun canım

Tüm sayfalar yüklendi.