Sorum var Kizlar bi bakar msnz

• Konbuyu başlatan 123
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 123 tarafından oluşturulan Kizlar bi bakar msnz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 333 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bi bakar msnz
Konbuyu başlatan 123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
1

123

Guest
35+0 haftadayiz 2 akşamdır acayip Bi baskı var gibi ağrım var gece oluyor ağrı uyuyorum sabaha geçmiş oluyor sizce bu normal mi bir de çatlak gibi kırmızı kırmızı çizgi şeklinde yaralar var vucudm da onlar geçer mi 🙄 artık bir de bacaklarım çok ağrıyor uyurken dönmek oturduğum yerden kalkmak çok zor oluyor ilk aylar çok zor demiştim meğer son aylar daha zormuş ama Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Emir'inAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
35+0 haftadayiz 2 akşamdır acayip Bi baskı var gibi ağrım var gece oluyor ağrı uyuyorum sabaha geçmiş oluyor sizce bu normal mi bir de çatlak gibi kırmızı kırmızı çizgi şeklinde yaralar var vucudm da onlar geçer mi 🙄 artık bir de bacaklarım çok ağrıyor uyurken dönmek oturduğum yerden kalkmak çok zor oluyor ilk aylar çok zor demiştim meğer son aylar daha zormuş ama Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynı seyler bendede var artik karnımız gerildigi için çatlama yırtılma oluyor ve benim çok Kaşınıyor dönerken kalkarken bende aşırı yoruluyorum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Canım ağrılar için magnezyum, süt kullanabilirsin. Gün içerisinde kendini çok yorma o yüzden ağrıların olabilir. Dinlenince geçmeyecek dereceye gelirse doktora gitmeni öneririm

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
A

Adsız anne adayı

Guest
Bunlar çok normal bebek agirlastikca sana da ağırlık gelir eğilme kalkma çok zorlanirsin tavsiyem bol bol dinlen yere eğilme kalsiyum magnezyum eksik etme sağlıklı günler dilerim 🤗

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Aynı haftada sayıliriz cnm bende de aynı sıkıntılar var çok.normal bebek büyüyor ve doğuma yaklasiyoruz ☺️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum dinlenince geçiyor ise yalancı doğum sancısı oluyor dur

Tüm sayfalar yüklendi.