Sorum var Kizlar bi bakarmisini,

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Senemt tarafından oluşturulan Kizlar bi bakarmisini, başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 575 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bi bakarmisini,
Konbuyu başlatan Senemt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kizlar bugun tansiyondan dolayi hastaneye gittim ntseye bagladilar 29+1 hamileyim ama duzenli sancim cikti ustune bide seker cikti sekeri dengelemem icin ne yapmam gerek bu haftalarda ntsde duzenli sanci ne oluyor acilmam yok normal dogum icin ama duzenli sancim var kizlar ne yapmam gerek
Doktorun ilaç filan vermedi mi canım ilaç içinde doktorun diyet listesi vermiş olması lazım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kizlar bugun tansiyondan dolayi hastaneye gittim ntseye bagladilar 29+1 hamileyim ama duzenli sancim cikti ustune bide seker cikti sekeri dengelemem icin ne yapmam gerek bu haftalarda ntsde duzenli sanci ne oluyor acilmam yok normal dogum icin ama duzenli sancim var kizlar ne yapmam gerek
Çok geçmiş olsun canım doktorun bu konuda aynı bilgilendirip ilaç tedavisi uygulaması lazım

Senemt

Kayıtlı Üye
rank

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım doktorun ilaç falan vermedimi şekeride diyet listesi vermeli sana onu uyğun şekerini bir qaydada tutacaksın

Tüm sayfalar yüklendi.