Kızlar bı bakarmisiniz

• Konbuyu başlatan Asel mina
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asel mina tarafından oluşturulan Kızlar bı bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,046 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızlar bı bakarmisiniz
Konbuyu başlatan Asel mina
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asel mina
A

Asel mina

Guest
Dün nstdeye girdim sancı çıkmış biraz sonra çatı muayenesi yapıldı ama açıklık yok akşam bidaha nstye bakıldı yine sancı görünüyor hafif ki bende hissediyorum çok hafif ama yine çatı muayenesi yapıldı açıklık yok dedi yarın geri gel dedi bugün dogurmazsin dedi ama ben bugün gitmedim yarın gidecem inşallah böyle olupta doğumunuz ne zaman oldu bilgisi olan bilgi verebirlirmi

EMINE Alperen

Kayıtlı Üye
rank
Beni alttan muayene etti öncesinde hiç sancım yoktı akşam nts çektir dedi çektirdim sancı çıktı (alttan muayene ettiği için) milim açılmam olmadığı halde beni yatırdı 20 saat açılma olsun diye bekledim suni sancı verdiler mahvoldum senin doktor gene iyiymiş sancın olursa gel demiş benimki beni mahvetti Allah hepimize yardım etsin bakalım kızımda nasıl olacak 35+5'teyiz

M

Merver

Guest
Dün nstdeye girdim sancı çıkmış biraz sonra çatı muayenesi yapıldı ama açıklık yok akşam bidaha nstye bakıldı yine sancı görünüyor hafif ki bende hissediyorum çok hafif ama yine çatı muayenesi yapıldı açıklık yok dedi yarın geri gel dedi bugün dogurmazsin dedi ama ben bugün gitmedim yarın gidecem inşallah böyle olupta doğumunuz ne zaman oldu bilgisi olan bilgi verebirlirmi
Canım ben kızıma hamileyken 34 üncü haftda nstde sancı çıkmıştı ama ben hiç bişey hissetmiyrdum iyim ben dedim ama doktor yinede yatış vermişti bana alttan muayene etti açılmam yoktu bi gece hastanede yattım çıktım 39 haftada doğum yapmıştım 😄 belki sende nst gireceğinde ayakda çok kaldıysan veya yorulduysan o yüzden kasılma olmuş olabilir benim öyle olmuştu ama tabi her gebelik farklı olabiliyor net bişey söylemek doğru olmaz sağlıcakla bi avazda kucağına al inşlh 🌸🤗

A

Asel mina

Guest
Beni alttan muayene etti öncesinde hiç sancım yoktı akşam nts çektir dedi çektirdim sancı çıktı (alttan muayene ettiği için) milim açılmam olmadığı halde beni yatırdı 20 saat açılma olsun diye bekledim suni sancı verdiler mahvoldum senin doktor gene iyiymiş sancın olursa gel demiş benimki beni mahvetti Allah hepimize yardım etsin bakalım kızımda nasıl olacak 35+5'teyiz
Cnim bugunde gittim nstde 40 dan üstü rakama çıkarsa sancı var diye görünüyor Muş bende kendim takip ettim baktım sancı yok en fazla 20 ye çıkıyor sonra düşüyor du bende sancım falan da yok hissetmiyordum doktora göstermeden çıktım. Yani durduk yere sancı yi hissetmeden yatisa alınmak istemedim kendi sancimi. Bekleyim en iyisi

EMINE Alperen

Kayıtlı Üye
rank
Cnim bugunde gittim nstde 40 dan üstü rakama çıkarsa sancı var diye görünüyor Muş bende kendim takip ettim baktım sancı yok en fazla 20 ye çıkıyor sonra düşüyor du bende sancım falan da yok hissetmiyordum doktora göstermeden çıktım. Yani durduk yere sancı yi hissetmeden yatisa alınmak istemedim kendi sancimi. Bekleyim en iyisi
Bebeğimize birşey olmasın korkusu işte yoksa bizlik bişey yok acaba korkusu aynen sancılarının ne sıklıkta olduguna bak ona göre hareket et

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar