Sorum var Kizlar bi bakarmisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Senemt tarafından oluşturulan Kizlar bi bakarmisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 913 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kizlar bi bakarmisiniz
Konbuyu başlatan Senemt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Senemt

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar biraz utaniyorum ama vazinamin ic dudaginda cok siddetli bi kasinti var bi haftadir ve sismis durumda bu mantar olabilirmi bunu nasil gecirebilirim geceleri ozellikle cok kasiniyor uyutmuyor bile doktordan da randavu bulamuyorum kasintidan kafayi yemek uzereyim bu sekilde olan varsa yardimci olabilirmi

Berkantin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar biraz utaniyorum ama vazinamin ic dudaginda cok siddetli bi kasinti var bi haftadir ve sismis durumda bu mantar olabilirmi bunu nasil gecirebilirim geceleri ozellikle cok kasiniyor uyutmuyor bile doktordan da randavu bulamuyorum kasintidan kafayi yemek uzereyim bu sekilde olan varsa yardimci olabilirmi
Canım başıma gelmedi ama enfeksiyon olabilir mantarda bence kasimama ya çalış doktorunla iletişime geç

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon veya mantar olabilir canım sağlık ocağındaki doktor sana krem yada ilaç yazsın kuzum

Senemt

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon veya mantar olabilir canım sağlık ocağındaki doktor sana krem yada ilaç yazsın kuzum
Saglik ocagi doktoru anlarmi ki mantar veya enfeksiyon oldugunu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım başıma gelmedi ama enfeksiyon olabilir mantarda bence kasimama ya çalış doktorunla iletişime geç
Doktoruma soylemistim cildiyeden randavu alman gerekiyor demisti surekli randavu bekliyorum ama bi turlu bulamiyorum esimde bi eczaneye sor diyor 33 haftalik hamileyim diye bana bisey vermezler diye tahmin ediyorum

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım mantar o bende vardı aile hekimine gidebilirsen söyle sana krem verir bana hiç bir şey yaramamıştı kaşıntı kremi ve antibiyotik vermişti anca öyle geçti

Senemt

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım mantar o bende vardı aile hekimine gidebilirsen söyle sana krem verir bana hiç bir şey yaramamıştı kaşıntı kremi ve antibiyotik vermişti anca öyle geçti
Bende internetten arastiriyorum bazi seyler yogurt surun falan yaziyor yogurt surdum biraz iyi geldi gibi yarin da aile hekimime gideyim ozaman

Tüm sayfalar yüklendi.