Kızlar bi bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Kızlar bi bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,006 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kızlar bi bakın
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben hafta da 2 kere mayaliyorum sakız gibi oluyor çünkü iyi kaynatıyorum ama ben çelik tencerm var onun için özel sadece yoğurt mayaliyorum granite hiç yapmadım ama emin olamadım yani riske atma bence hiç yapmadiysan

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben şahsen cam kavanozlara yapıyorum granitte hiç denemedim 🤭

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar biliyorum konudan biraz alakasız olucak ama 😁 granit tencerede hiç yoğurt mayaladınızmı bende bugün yapicam ama hiç granitte mayalamadım tutmazsa diye korkuyorum
Canım ben cam kavonazlarda fırında mayalıyorum taş gibi oluyor granitte denemedim ama merak ettim. Yaptıktan sonra buraya da yazar mısın merak ettim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım ben cam kavonazlarda fırında mayalıyorum taş gibi oluyor granitte denemedim ama merak ettim. Yaptıktan sonra buraya da yazar mısın merak ettim
Bugün mayaladim yarına belli olur artik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nasıl yapıyorsun fırında kuzum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

Nasıl yapıyorsun fırında kuzum
Normal mayalıyorum direk fırına koyuyorum kapağını kapatıyorum 8 saat filan kalıyor. Fırını ısıtmıyorum kapaklarını kapatmıyorum ama

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Normal mayalıyorum direk fırına koyuyorum kapağını kapatıyorum 8 saat filan kalıyor. Fırını ısıtmıyorum kapaklarını kapatmıyorum ama
O şekilde oluyor mu ki cnm

Kızlar biliyorum konudan biraz alakasız olucak ama 😁 granit tencerede hiç yoğurt mayaladınızmı bende bugün yapicam ama hiç granitte mayalamadım tutmazsa diye korkuyorum
Olur bence cnm ama istediğin kıvamda olur mu bilemem. Ben teflon da denedim ama.en iyi çelikte olurmus yogurt

Tüm sayfalar yüklendi.