Kızlar bi bakın

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Kızlar bi bakın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,007 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Kızlar bi bakın
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Ben normalde kaynatip mayaladiktan sonra üstüne bu ortuyorum ☺️ senin yöntemi hiç denemedim
Annemden öğrendim canım o da ilk başlarda tencerede üstünü kat kat örtüp yapıyodu öylede tazeliği bi kaç güne gidiyordu kavonozda bozmadigin sürece bir haftaya kadar dayanıyor

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Annemden öğrendim canım o da ilk başlarda tencerede üstünü kat kat örtüp yapıyodu öylede tazeliği bi kaç güne gidiyordu kavonozda bozmadigin sürece bir haftaya kadar dayanıyor
Cam kavanozda agzi açık olacak fırın içinde kapağı kapalı olacak demi denicem bı. Ara ☺️

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Can bak benim eşim sütü getirdikten sonra alüminyum tencerede iyice kaynatıyorum kaynamaya başladıktan sonra 15-20 dakika kaynıyor süt çizgisinden (tencerede belli oluyor zaten) iki parmak aşağıda olması lazım ondan sonra başka bir alüminyum tencereye ya da naylon tarzı hangisi varsa boşaltıyorum sütü soğuduktan sonra mayalıyorum(parmağımı kenardan suda batırıyorum 7 saniye sonra elimi yanıyorsa mayalanmaya hazırdır) her bir tencere için bir yemek kaşığı yoğurdu küçük tavsiye alıyorum ve o ılık sütten bir kaşık da içine ekliyorum iyicene çırpıyorum ikisini sonra yavaşça boşaltıyorum sütün içine ve kaşıkla hafifçe karıştırıyorum ki etrafa dağılsın maya sonra bir tencerenin kapağı ile üzerine örtüyorum etrafına sofra bezi sarıyorum peteğin yanına bırakıyorum 5-6 saat mayalandıktan sonra dolaba koyuyorum ve püf noktası sana söyleyeyim mi ne temiz bir bezi mikrofiber bezi yıka sımsıkı sık yoğurdun üzerine koy o yoğurdun fazla suyunu çekiyor her yoğurt aldığında dolaptan obezide temizle yıka tekrar üzerine koy sakız gibi bir yoğurt oluyor fazla suyu alıyor 😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.